RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. juuni 2012

VEIKO RÄMMEL:ÜHISKONNA JÄTKUSUUTLIKKUSE TAGAB VAID KLASSIKALINE PEREMUDEL!

Profile Picture
Tiina Jõgedat tuleb kiita. Ta on oma artiklis Eesti Ekspressis perfektselt toonud välja "võrdõiguslaste" poliitika absurdi. Soovitan kõigil lugeda. Rootslaste "sooneutraalne lasteaed" on vaid osa sellest inimvihkajalikust poliitikast, teine osa on kirikute naeruvääristamine, hävitamine ning muutmine patupesaks (lesbipiiskop Stokholmis, avalikud pederastid kirikuõpetaja ametis mitmetes Skandinaavia riikides jne). Liikumine, mille eesotsas samuti Rootsi kuningriik või peaks mainima, et Saatana Rootsi Kuningriik! Sureb Kirik, siis sureb ka moraal ja eetika. Viimane uudis Taanist kõneleb homopaaride riiklikust laulatamisest Taani luterlikus kirikus. Kas on veel võimalik "areneda" kaugemale Piiblist? 
Herbert Marcuse (1955)

Kõik lähtub ikkagi uusvasakpoolse marksisti Herbert Marcuse õpetusest, mida sionistlik-vabamüürlik klike, milline lõi ja juhib Euroopa Liitu, Brüsselist juurutab. Esiteks on vaja "maailmarevolutsiooni" jaoks stimuleerida kõiksorti pervertide esiletõusu ja kui ühiskond on oma moraalselt aluselt ja traditsioonidelt piisavalt alla käinud, siis saavad maailmavalitsemisele pretendeerivad sionistlik-vabamüürlikud jõud vabalt tegutseda. Muuseas, sama asja kirjeldatakse avameelselt ka Siioni Tarkade Protokollides. Tänaseks oleme jõudnud niikaugele, et näiteks USA-s räägitakse juba avalikult "võrdsete õiguste" tagamisest pedofiilidele!?

Täiesti mõttetu ametimees on võrdse kohtlemise volinik (zoovolinik). Igasuguse muu võrdsuse tagamise asemel on tema tähelepanu keskmes vaid perverdid. Näiteks EELK-st väljaheidetud pedepastor Heino Nurk. Äkki peaks zoovoliniku ümbernimetama - pervertide või perverssiooni kaitseingliks?

Kus on väljapääs?

Peame kõigiti vastu seisma ühiskonna lõhkujatele. Selles võitluses saame tugineda usule ja sellest tulenevale moraalile (õhtumaade moraali ja eetika alus on kristlus). Samuti ühiskonnas juurdunud traditsioonidele ning vastuseisule pervertidele. "Homoarmastuse" legaliseerimist "nende abielu" näol ei tohi lubada, nagu ka laste adopteerimist selliste paaride poolt. Viimane annab suure tõenäosusega tulemuseks uued perverdid, rääkimata laste hingede rüvetamisest. Kirik peaks homosid (patuseid) aitama, kui nad soovivad sellest patususest vabaneda, vastupidisel juhul ei saa neid aidata.

Euroopa Liidust lähtuv Eesti ühiskonna lõhkumine on piisavalt kaugele jõudnud. Usun, et ka poliitiliselt oleks Eestil aeg sellest kooslusest eemale tõmbuda. Ärge unustage, raha ei määra siin ilmas kõike. Paljud on arvanud, et määrab ja pidanud hiljem oma eksimust kibedalt kahetsema.

Ka jutt homofoobiast (homode vihkamisest) on üks relv ühiskonna lõhkumiseks, ideoloogiline relv.

Eesti ühiskonna jätkusuutlikuse tagab vaid klassikalise peremudeli austamine, kus naised täidavad perekonnas oma ja mehed oma rolli, kõik muu viib hävingule. Kõigiti tuleb soodustada riiklikul tasemel eetika õpet ja miks mitte ka usunditeõpet, kuni selle juurutamiseni kohustusliku ainena põhikoolis ja gümnaasiumites. Pange tähele, jutt ei ole konfessionaalsest usuõppest vaid usunditeõppest.

PS: pederast, pervert - argoos ja šargoonis juurdunud rahvakeelne nimetus kõigi "ebatavalise armastuse" viljelejate kohta, kaasa arvatud homod, lesbid, nekrofiilid, zoofiilid jne. Algselt tähistas see kr.k.termin vaid pedofiile.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP