RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 24. juuli 2012

Henn Põlluaas kirjutab ESM-ist Facebook´is

Riigikohus kiitis ESM-i heaks, kuigi tunnistas, et tegemist on Eesti suveräänsuse riivega. President Ilvesel oli Riigikohtu otsuse üle hea meel. Oma arust rahvast ja selle soove hästi tundes kinnitas ta, et "Olen kindel, et rahvas toetab arukaid valikuid", ehk siis jätkuvat iseseisvusest loobumist ja põhiseaduse rikkumist. Peaminister kuulutas, et tema ootaski sellist tulemust. Ilmselt teadis Ansip hästi, mida enda erakonnakaaslase Raski juhitult Riigikohtult oodata oli. Nii napp häälteenamus võis neil aga hirmuhigi küll lahti võtta.
Paraku ei oska inimesed seda hinnata. Äripäeva küsitluse järgi on 66% inimestest ESM-i vastu. Päevalehe küsitluse järgi lausa 85%. Tahes tahtmata peab president tõdema, et järelikult pole tema rahvas sugugi arukas - ei taha millegipärast otsustusõigusest loobuda ega võõraid hiigelvõlgu kinni tampida.

"Maailma parim" rahandusminister Ligi pani seepeale aga asja kindla käega paika. Tema sõnul on igasugune rahva tahte küsimine, ammugi sellega arvestamine, täielik porno. Ja ei midagi muud. Vaat nii, kallis rahvas. Pange aga suu kinni ja laduge raha letti.

Henn Põlluaas on EKRE volikogu esimees.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 24. juuli 2012, kell 17:30  

Oli seda Eurot vaja. Fonde kasutavad igasugused lakeid ja ekskommud ja üldse sellised kes end alandada lasevad saksadelt raha nuiates ning "abi"pakette taovad aga vaesed kinni makstes igapäevase leiva pealt 20 prossa käivet, selle leiva ostmiseks mõeldud palgast kingivad Töötuskindlustuse (töötaja) (2.8%), Kogumispensioni (1%) - mis haihtub koos inflatsiooniga ja hilise pensionieaga, Tulumaksu (21%) , Sotsiaalmaksu (33%) - sest ega tööandja võtab selle ju meie palgast mitte enda kasumist!, Töötuskindlustus (tööandja) (1.4%) ja sinna ots terve rida kaudseid maksustamisi nagu aktsiisid ja tollimaksud, pärandi - metsamüümismaksud, topeltmaksud, taastuvenergia ja C02 maksud. Ja lisaks globaalne maks: inflatsioon 5%/aastas. Teeb kokku siis u. 99% ja 1% võid turumajandust mängida. Kaua see nali ei kesta! Mõtekas on juba peenart harida ning unustada kogu see orjamise jura, mida nim. ausaks töögemiseks.



Metsamati

Anonüümne 24. juuli 2012, kell 22:07  

Nõustun eelpool rääkijaga. Mulle meenutab eesti olukord süsteemi,kus 10% heaolu tagamiseks peab 80% töötama aegade lõpuni,väärtsetu paberraha eest. Minu meelest oleks viimane aeg endale oma isiklik maalapp muretseda ja oma varandus kindlustada, ning paberaha(võlg,millega sulle palka makstakse) ära unustada.
Mina küsin endalt,et kaua sellist süsteemi saab ülal pidada,mis ei ole taastootev ja lausa parasiitlik? Ilmselt suurema finants krahhiga maailmas, lakkab ka eesti maksusüsteem murenema. Ise asi,kas riik on selleks valmis,et ühel päeval ohjata pettunud ja raevus rahvamassi,kes euro unelmas kõik oma raha kaotanud on?

Mis on raha ja mis see väärt on: http://www.hourofthetime.com/bcmp3/254.mp3



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP