RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. juuli 2012

MATTI ILVES: EESTIS ON KADUNUD 100 000 TÖÖKOHTA!

"Postimees" kirjutab: "Statistikaameti vabade ja hõivatud ametikohtade statistika järgi on Eestis võrreldes 2008. aasta esimese kvartaliga ligi 100 000 töökohta vähem."
See on lausa uskumatu tulemus. Mäletame hästi, et peaminister Ansip lubas meile seoses euro tulekuga meeletut välisinvesteeringute voogu ja sellega kaasnevaid tuhandeid töökohti, sama lubas ka IRL. Tegelik olukord on aga selline, et "Välismaalased viisid siit rohkem raha välja, kui sisse tõid," kirjutab Neivelt oma blogis. Mis siis nüüd juhtunud on? Midagi ei ole juhtunud, see on lihtsalt tavapärane praeguste valitsejate vale, mis aitas neil üleeuroopalisi föderaalseid  eesmärke saavutada. See vale on sarnane näiteks valega, et € ei tõsta hindu. Ma ei usu, et eestlased hääletavad veel tulevastel valimistel neid parlamendierakondi võimu juurde, et nad saaksid samamoodi jätkata. Lisaks lugege praegusest valitsemisstiilist SIIT.

Valikud on meil ju olemas! Eestis on registreeritud 10 erakonda ja vaid 4 parteid on Riigikogus. Igas parlamendivälises erakonnas on väga võimekaid isikuid, kes tuleksid riigi juhtimisega toime ja tõenäoliselt paremini, kui korrunpeerunud ning mandunud võimuerakonnad.
Muidugi ei ole need võimekad isikud nii tuntud, iga päev me ei näe neid teleekraanilt ja ka kartellierakondadele allutatud ajakirjanduses, väheste ilmuvate artiklite juures ei ole pea kunagi märgitud autori parlamendivälist erakondlikku kuuluvust - näiteks Mart Helme, kes on EKRE juhatuse liige; või Henn Põlluaas, EKRE volikogu esimees. Mina soovitaksin valida Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna, see on Eesti suuruselt neljas erakond (8000 l.), mille liikmed on paljudele tuntud rahvuslikult mõtlevad ja väga hästi haritud inimesed. Lugege ka lühitutvustust EKRE eesmärkidest - SIIN.

7 kommentaari:

Anonüümne 28. juuli 2012, kell 08:56  

Eesti tööpuuduse probleemid hakkavad väga halvast majandus ja tööjõu poliitikast. Senikaua kuni kehtib põhimõte: röövida röövitud! Ei muutu miskit siin riigis. Töötuse põhjused on palju kaugemal kui pelgalt 2008.a

Anonüümne 28. juuli 2012, kell 11:38  

Tasub silmas pidada millisest ajast me tuleme - NSVL. Mida kujutas see NSVL? Marxism. Kes on võimul Euroopas? Sotsialistid. Mis toimub Euroopas? Immigratsioon. 1955a. 50 tuh. islami immikat. 2008a. 25 milj. immikat! Kes on võimul täna? 2 generatsiooni Marxismi vaimus üles kasvatatud korruptandid. Kuidas me saame uue patriootliku rahvameelse valitsuse? 2 generatsiooni patriootlikus, heas vaimus üles kasvatatud kodanikud! Ehk siis 50a. pärast. Ei ole mingit võimalust sellest nõiaringist välja tulla. Võib ju EKRE valida, aga enamus valib kedagi teist või siis veel tõenäolisem, et võltsitakse täiega tulemusi näit. uue vene-sots.demokr. erakonna esiletoomiseks. Peale selle on meil hulga endisi kolhoosi-sovhoosi esimehi, kellele praegune elukorraldus ettevõtjana vägagi sobib ja need valivad reformi kindlalt edasi. Et kiirendada, selleks on 2 varianti. Tuumapomm või rahva vabatahtlik igasugusest tööst loobumine rahumeelsel viisil kutsumaks esile erakorralised valimised ja valides kedagi, kes on rahva õiguste eest väljas. Seda ei juhtu, kuna enamusel on vaja maksta laene, hüpoteeke, liisinguid või raha üldse on olulisem kui miski muu. Kui aga isegi me saaksime hea valitsuse, siis hävitataks euroopa-us sotsialistide poolt, kes korraldavad atendaadid, selleks et oma nukud sinna ette tagasi saada võimule. Lihtne.


Metsamati

Anonüümne 28. juuli 2012, kell 13:31  

Metsamatile:

Täpselt nii,seni kaua kuni meie enda rahvas ei saa aru,et uus-marxistid ja sotsialistid on ühiskonna hauakaevajad, ei muutu miskit.
Raamatus: We must abolish the United States(tõlge: Me peame hävitama ameerika ühendriigid). Toovad Sotsialistid esile just need eemärgid,mis sobivad ka eestit iseloomustama:
- Põhiseaduse jalgade alla trampimise/hävitamise.
- Inimeste vabaduse järk järguline piiramine,kuni nende totaalse kaotamiseni.
- Vaba tahte ja vabade ühenduste ning parteid piiramine.
- langetada elatustaset,kuniks inimesed muutuvad süsteemi omandiks!
- Saata laiali kõik rahvuslikud armeed, desarmeerida sõjavägi.
- Anda ära kõik strateegilised valdused.
Sotsialistide ülim eesmärk on olnud ja on jätkuvalt moodustamaks ühtse maailma valitsus ja nad ei eita seda üheski oma kirjatükis.
Meie võimalus nende vastu võidelda on end harida ja saada aru,kes on meie tegelikud vaenlased ja milline on suur "malemäng" mida meie peade kohal mängitakse.

Anonüümne 29. juuli 2012, kell 11:39  

Üleüldse ei saa kedagi usaldada. Saab ainult lugeda arvamusi, kuid peab jätma ruumi otsustamiseks, kui palju on milleski tõtt. Näiteks Martin Helme pidas Breivikut hulluks. Esiteks selle "hullu" nimi ei ole Breivik (nagu Veidrik), vaid Berwick. 1518 lk -s manifestis on väljatoodud põhjused, miks see õudus sooritati. Kui täna on see veel arusaamatu, siis 25a. pärast, kus euroopa on täis muslemeid, neegreid, asiaate, kes tulevad tänaval vastu ja peksavad valgeid - siis see enam nii arusaamatu ei ole!
Suure tõenäosusega on ka siin riigis kõik kontrolli all. Ka EKRE on lihtsalt kontrollitud rahvuslik oppositsioon. Ja kui isegi ei ole, siis muudetakse nad lühikese ajaga võimule saades samasugusteks "tallalakkujateks" paraku, kuna mis võimalust oleks öelda ei kuninganna Elizapethile ja tema 50-le sugulasest ameerika presidendile. Tuleb käsk ja teed seda mida öeldakse! Kui vaja maksta Hispaaniale 1,3 miljardit, siis teed seda või seisad silmitsi tagajärgedega kas rahvale või sulle endale. Kõiksugu Jackalseid on välja mõeldud läbi ajaloo, kes oskavad segadusi korraldada. Peale selle on meil "uinunud" olekus hulk agente. Kui need on vaja aktiveerida, siis nad ilmuvad igalpool rektoraatides, ajakirjanduses, pankades välja ja tekitavad korraliku kaose. Kui keegi midagi muuta saab, siis ainult kodanik oma otsustega ja teadliku tegevusega, mis ei nuuma parasiite üleval.


Metsamati

Anonüümne 30. juuli 2012, kell 03:44  

Eesti on juba praegu slaavi-juudi paradiis, Tallinnas kohtab eestlast juba peaaegu sama harva kui Hong Kongis. Ei tasu ka unustada kelle dirigeerimisel uputati pärastsõjaaegne Euroopa üle immigrantidega, eks ikka Ühinenud Ameerika Juudiriigi juhtimisel ühelt ja Siioni Tarkade Nõukogude Liidu poolt teiselt poolt. Internatsionalismi ja rahvaste sõprust ikka peaksite mäletama? Lääs kopeeris selle peaaegu üheselt ümber ja asendas selle "multikulturalismi" ja "globaalküla" loosungitega. Naistraktoristide ja partorgide asemel on meil nüüd naisfirmajuhid ja ametnikud, kes truult oma lääne isandate iga soovi täidavad.

Anonüümne 30. juuli 2012, kell 08:09  

Kommunism ja Kapitalism pole muud kui ühe ja sama puu erinevad oksad. Eestis ja Ida-euroopas tervikuna on võimul jätkuvalt endised Sotsialistid(kommunistid),kelle eesmärk pole mitte rohkem ega vähem,kui ühtse maailmavalitsuse moodustamine,kus kodanikud oleksid ühendatud jälitussüsteemi. Mis neid jälgiks 24/7, sünnist surmani.

Anonüümne 30. juuli 2012, kell 10:56  

Ühed vähesed, kes räägivad avalikus ruumis arusaadavat juttu on Vello Leito (Iseseisvupartei) ja Mart Helme (EKRE). Sven Sildnik küll teravalt, aga õieti. Suur enamus on suures osas udutajad - pinnavirvendus, kes ei jõua fundamentaalsete probleemideni, nagu väliskapitali maksustamine, rahvuslik pangandus ja majandus. See tähedab nad on lihtsalt süsteemi pooldajad ja mängivad mingi oppositsiooni summutades reaalse vastupanu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP