RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. juuli 2012

Põhjus miks Euroopa variseb

Olgu see varjase kristluse Rooma vastased aktsioonid saavutamaks sallivust nn “piinatud vähemuse” vastu lõpetades meile tuntud NSVLi katsetusega luua rahata ja rahvusteta kommuun(teoorias vähemalt) ja jõudes nüüdsesse Euroopa Liidu projekti juurde, võime alati öelda, et need pole kunagi vastupidiselt rahvusriikidele edukalt toiminud. Kõik nad olid erineva lähenemise ja mõnetilise arusaamaga, kuid taotlesid kõik kommuuni ehk nn rahvusteta suurriiki, mida juhiks “parimate” (kommunistide) eliit. Marx mainis koguni proletariaadi diktatuuri, mis NSVLi näitel tähendas “parimate”  kommunistide juhtimist ning vastaste elimineerimist.
Võrdsus, sallivus ja majanduslik heaolu jms on olnud lööksõnad, millega enda huve kindlustada soovinud ning eri harugruppidesse kuuluvad bolševikud on kasutanud, et enda positsioone kindlustada. Ajalooliselt jaguneb kommunism ise mitmeks eriliigiks või siis nö raskusastmeks, mis näevad eesmärgini jõudmist mõneti erinevalt aga  lõppeesmärk on neil sarnane. Sellel pikemalt siin ei peatu, küll aga soovin tähelepanu juhtida neile tuttavatele lööksõnadele, millega meid ELi astuma meelitati. Kampaaniatest kõlas läbi võrdsus, sallivus ja jõukus, mis tänaseks asendunud piirikontrollita ja laguneva majandusega õudukaks.
Vaadelgem aga neid imemehi, keda siinsed väidetavalt meid esindama pidavad riigijuhid kummardavad.
1.) Herman Van Rompuy
  Rompuy on endine Belgia peaminister, kellest mitte keegi kuulnud polnud enne, kui tagatubades otsustati, et tuleks just see mees lükata  Euroopa Ülemkogu alaliseks eesistujaks langetamaks eurodreameritele kasulikke otsuseid.
On paljudele jäänud meelde sellega, et igal eurokriisi tippkohtumisel ütleb, et oleme hullemast mööda saanud ning eksib iga kord. Tuntud ka rahvusriikide põlgajana.
2.)José Manuel Durão Barroso
 
Barroso on Portugalist pärit poliitik. Alates 23. novembrist 2004 on ta Euroopa Komisjonipresident.
Barroso on olnud läbi aegade mitmete agressiivsete kommunistlike liikumiste liige ja eestkõneleja.
Pooldab ELi komisjonile täieliku võimu andmist riikide ja seeläbi nende elanike eest otsuste tegemisel ehk rahvaste isemääramisõiguse lagundamist.
Barroso pidamas maoistide eest kõnet:
3.)Martin Schulz
  Tõeline punane talent. Schulz on sündinud Saksamaal ja olnud aastaid läbinisti vasakpoolse SPD liige. Valitud kinnisel hääletusel(tagatubades) Euroopa Parlamendi presidendiks. Tuntud oma halvakspanu poolest, kui vabadel referendiumitel otsustasid iirlased algul öelda rahvusriikide vastasele Lissaboni leppele ei.
Sellised vasakfanatismi esindavad bürokraadid on Euroopa Liidu tuumikuks ning ei maksa imestada, et see ei arvesta väikerahvaste huvidega ning saab neile selle projekti jätkudes saatuslikuks.
Meie rahakoti ja kultuuri huvides on peatada see projekt, taastada piirikontroll, peatada kontrollimatu bürokraatia ning tulla tagasi rahvusriikide printsiibi juurde.
Jah Euroopa majanduslikule koostööle, ühistele majanduslikele projektidele, kaubavahetusele aga ei föderalismile, kus väikerahvastele jääb vaid plekk ajaloos.
Kommunism ei arvesta rahvaste rassiliste, kultuuriliste ega tootluslike erinevustega ning on seeläbi alati läbikukkunud. Küsimus on vaid hinnas.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/
__________________
Lugege lisaks SIIT
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP