RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. juuli 2012

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT ON IMPEERIUM

Juba hulga aega tagasi tunnistas Euroopa Komisjoni president José Manuel Barroso uhkusega, et Euroopa Liit on impeerium, president Barroso nimetas ELi ka "impeeriumita impeeriumiks", kinnitades, et see pole moodustatud jõuga, vaid vabatahtlikult. Sellise avalduse tegi ta ühel pressikonverentsil, selle impeeriumi olemusest lugege SIIT. Antud impeerium pole küll klassikaline, puudub valitsev rahvus, seda aga asendab edukalt bürokraatia.

Eesti on kahjuks taandatud iseseivast riigist vaid impeeriumi provintsiks ja üha rohkem otsustusõigust, mille riismeid on veel "riigile" alles jäänud, liigub sujuvalt Brüsseli bürokraatide kätte. Osast võimust loobutakse vähehaaval salaja, osast aga avalikult valitsuse, Riigikogu ja Riigikohtu palaval heakskiidul.
Nüüd lisaks seadusandlusele (85% tuleb EL-ust) antakse ära ka kontroll provintsi rahanduse üle (Riigikohtu otsusest lugege SIIT). Ega siis meie rahandusminister Ligi ei osanud, või ei julenud, ajakirjanike korduvatele küsimustele vastata, et kui palju meie raha läheb siis tegelikult Hispaania pankade aitamiseks? Ligi võis seda ka mitte teada, sest need otsused ei sõltu nüüd temast.

Tegelikus on aga selline, et meil on nüüd veel vähem võimu, kui USA osariikidel ja Euroopa Liit liigub unitaarse impeeriumi poole. Kui keegi kartellipoliitikutest julgeb veel rääkida Eesti Vabariigi iseseisvusest, siis proovitakse meid petta ja õige on ta lihtsalt välja naerda. Iseseisvust ja eesti rahvast hindavad inimesed peaksid järgmistel Riigikogu erakorralistel, mis võivad tulla - arvestades tänast olukorda, või siis korrslistel valimistel tegema kindla valiku ja andma oma hääled Eest Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) poolt. Erakonna programmiga saate tutvuda SIIN.

ESM-ist, video:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP