RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. juuli 2016

Henn Põlluaas: vägivaldsete võõrgrupeeringute tekkimine on aja küsimus

Riigikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni liikme Henn Põlluaasa sõnul on valitsuskoalitsiooni senise kursi jätkudes vaid aja küsimus, millal Eestisse vägivaldsed võõrgrupeeringud tekivad.

Kuigi KAPO asedirektori Eerik Heldna hinnangul on Eestis terrorismitase jätkuvalt madal, sest vägivaldseid gruppe ei ole, on Põlluaasa hinnangul vaid aja küsimus, millal need tekivad.
“EL-i immigratsiooni- ehk kõigile lahtiste uste poliitika jätkudes, mida toetab ka meie valitsev koalitsioon, on see vaid aja küsimus,” kirjutas Põlluaas sotsiaalmeedias. “Iga tervemõistuslik inimene teeb sellest järelduse: meie kvoot on null.”

Nullkvoodi alternatiiv tähendab Põlluaasa sõnul seda, et tänavatele ilmuvad relvastatud patrullid, iga veoautojuhti tuleb enesetaputerroristina karta ja randa minnes peavad bikiinikandjad arvestama võimaliku pussitamisohuga.

“Ma ei usu, et ükski inimene sooviks sellist elu,” märkis Põlluaas. “Sellise stsenaariumi vältimiseks tuleb astuda viivitamatult otsustavaid samme. Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kogus 40 000 allkirja massiimmigratsiooni peatamiseks. On aeg korraldada selles küsimuses siduv referendum. Ungaris toimub vastav referendum juba oktoobri alguses.”

BNS

Allikas: http://uueduudised.ee/henn-polluaas-vagivaldsete-voorgrupeeringute-tekkimine-on-aja-kusimus/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP