RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. juuli 2016

Marve Piip: Ravimimaffia põhimõtted

John Virapen oli suure Ameerika ravimikontserni turundusjuht põhjamaades. Põhiliselt Soomes ja Rootsis. Tehes 20 aastat seda tööd, otsustas ta loobuda ebaausast tegevusest, ning raamatu kirjutas ta ajendatuna sellest, et tal endal on lapsed, ning ta ei soovi, et tema lapsed hakkaksid tarvitama neid ravimeid, mida ta on arstidele n.ö pähe määrinud. Raamatus kirjeldabki ta ravimimaffia põhimõtteid, kuidas võimalikult paljud inmesed maailmas tarvitaksid ravimeid, eriti neid, mida tuleb võtta eluaegselt, kuidas on ära ostetud juhtivad spetsialistid arstide seas, kelle sõna on saanud määravaks paljude ravimite tarvitamise vajalikkuse osas. Kui palju on muudetud diagnoose, leiutatud uusi diagnoose, et siis inimestele määrata vastavaid ravimeid. Välja on toodud ohtlikeimad nendest.
Milledele ei ole tehtud korralikke uuringuid või on maha vaikitud kõrvalmõjud. Näiteks antidepressant Prozac, mida ka meil Eestis väga laialdaselt kasutatakse, on tegelikult välja petetud ühe Rootsi juhtiva psühhiaatri äraostmise teel, kes konverentsil lõpuks kinnitaski, et see on just depressiooni ravim. Kuigi tal ei ole head toimet depressiooni puhul ning tal on väga rasked kõrvalmõjud, isegi enesetapule viimine.
Depressiooni diagnoosimiseks on välja töödatud uus kolm korda paksem diagnostiline sõnastik, et võimalikult paljudele saaks määrata diagnoosiks depressioon.

Või siis laste hüperaktiivsuse ravim Stratter, mis on lõpuni uurimata, ning mida määratakse igale ülielavale lapsele. Rohu mõjud aga võivad ulatuda nende laste täiskasvanuikka ning on täiesti teadmata. Samas rõhutab Virapen ka seda, et diagnoos hüperaktiivsus on jällegi ravmimaffia väljamõeldis, sest sellist asja ei olegi olemas.
Veel mõningad ravimid, mis on üliohtlikud... ADHD-atomoksetiin- depressiooni raviks
Coxigon, Opren-toimeaine benaksoprofeen- reumaravim-kõrvaldatud müüglt 1980-ndatel, samas meil müügil sama toimeainega ravimid.

Fluoksetiin, Prozac, Fluctin- depressiooni ravimid, eriti ohtlikud.
Olantsapiin, Zyprexa-kasutusel psühhiaatrias.
Rofekoksiib toimeaine reumaravimites, milledest Vioxx on keelatud, kuid sama toimeainega ravimid on meil müügil ja väga laialt kasutatavad. Tekitaab südamepärgarterite spasme, seega äkksurmasid, mis kaua maha vaikiti.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP