RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. juuli 2016

Jaak Madisoni sõnul pole uued terrorirünnakud üllatuseks

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) ridades riigikokku valitud Jaak Madison seob Prantsusmaa uue terrorirünnaku Euroopa migratsioonipoliitikaga ja kinnitab, et toimunut ei saa pidada üllatavaks.

Madison avaldas siirast kaastunnet kõikide hukkunute lähedastele, kuid see ei tulnud ootamatult.

“Kas kellelegi on päriselt üllatuseks uued rünnakud ja mõrvad Prantsusmaal? Vist ainult naivistidele,” kirjutas Madison sotsiaalmeedias. “EL-i juhtkond jätku oma vana plaat “euroopalikest väärtustest”, “mitte taganemisest”, “see oli jõhker ja argpükslik”, “see pole seotud immigratsiooniga” ja muu sellisega. Oma eksimuste salgamine ning kartus muuta poliitilist suunda on jõhker meie inimeste vastu ja argpükslik,” kirjutas Madison.

Prantsusmaa kaguosas Nice’is korraldatud terrorirünnaku ohvrite arv on tõusnud 84-ni, veel 18 inimest on “kriitilises seisundis” haiglas, ütles siseministeeriumi pressiesindaja Pierre-Henry Brandet reedel.
Seni tuvastamata relvastatud isik sõitis 19-tonnise veoautoga Nice’i rannapromenaadil rahva sekka ja jätkas sõitmist veel kaks kilomeetrit. Seejärel jõudis ründaja teha mitu lasku enne, kui politsei ta maha lasi.

BNS
FOTO: EKRE – Madison kõnelemas Brexiti toetuspiketil Vabaduse samba juures 13. juulil 2016

Allikas: http://uueduudised.ee/jaak-madisoni-sonul-pole-uued-terrorirunnakud-ullatuseks/

1 kommentaari:

Anonüümne 16. juuli 2016, kell 19:56  

Üllatav ei ole see tõesti. Üllatav on pigem see, et prantslased sellele ei reageeri, juba kolmandat korda said laksu näkku ja midagi ei muutu. Nende endi inimesi tapetakse nagu loomi ja nad on endiselt oma kodudes halamas või pea liiva all. Kui nad ei ole võimelised vägivallaga oma tahet teostama, siis võinuks niigi palju teha, et Le Pen'ile oma hääle anda. Tegelikult võib looduslikust aspektist väita, et antud kollektiivil - prantslastel, puudub elutahe, mis tähendab seda, et nad ei väärigi elujõulist eksistentsi, vaid on määratud hääbuma, tallates oma enda reha otsa uuesti ja uuesti.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP