RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. juuli 2016

Malle Pärn: Meie valitsejad tunnistavad, et nad on võimetud riiki juhtima

Kui maal jääb õpilasi vähemaks, siis pannakse kool kinni. Kui postkontor või apteek ei teeni kasumit, siis ta suletakse. Väike-ettevõtlus ja väiketalu ei ole kasumlikud, need suretatakse välja ning arendatakse suurettevõtteid ja suurfarme. Sellest lähtuvalt jääb ju maal inimesi VEEL vähemaks, kuni viimase ukse sulgemiseni. Kas seda tahavad meie lühinägelikud ja ülbed valitsejad?

Mida see näitab? Aga seda, et meie riik käitub nagu allaandja. Keegi meist tugevam vaenlane tõrjub meid kodust välja, ja me kolimegi sealt ära. Me ei hakka vastu, me ei hakka uurima, kas tal on ikka õigus meid kodust välja ajada, me ei püüa teha midagi, et oma kodu oma laste jaoks alles hoida.

Meie valitsejad tunnistavad sellega, et nad on võimetud riiki juhtima. Miks nad ei otsi abi, ei kuula teadjaid, ei hooli rahvast, miks nad ei astu tagasi, et anda võimalus oma kätt proovida teistel, kellel on riigivalitsemisest teistsugune ettekujutus? Kordan veelkord igivana tõde: valitsemine tähendab TEENIMIST, mitte hävitamist, mitte alamate ärakasutamist enda huvides, mitte rahva paljaksröövimist aina kõrgemate maksude näol, mitte ühise omandi mahamüümist, mitte rahva ülbet mõnitamist.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP