RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. juuli 2016

MATTI ILVES: 8 OSARIIKI ÄVARDAVAD LAHKUDA EUROOPA LIIDUST

Pärast Suurbritannnia Brexit´it on juba 8 osariiki ähvardanud korraldada oma iseseisvusreferendumid. Need riigid on Prantsusmaa, Holland, Itaalia, Austria, Soome, Ungari, Portugal ja Slovakkia.
Marine Le Pen on juba teatanud täiesti ametlikult, et kui ta valitakse presidendiks siis algatab E. Liidust lahkumiseks referendumi ja see oleks juba kindlasti Euroopa Liidu lõpp, sest enamus prantsasi toetab liidust väljumist viimastel andmetel.
Sinine: Soovivad referendumit    Roosa: Soovivad lahkuda EL-ist

Aga see tabel koostati ka Ipsos´e küsitluse tulemusel veel enne brittide Brexit´it. Nüüd on lahkudasoovijate arv muidugi märksa suurem!

Arvatakse, et Brüssel on selles ise süüdi, sest nad soovivad liikuda majandusliidu ja poliitilise allutamise suunas Euroopas. Seega föderatsiooni ja Brüsseli kõgemima võimu poole. Määravaks on saanud veel pagulaskvoodid, kas siis sunduslikud või vabatahtlikult sunduslikud.
Isegi Eestis TV-3 küsitluse andmetel toetab E. Liidust lahkumist 61 %

Meie kartellipoliitikud toetuvad ikka 14. septembril 2003 toimunud ELi astumise referendumile, kuigi ammu tuleks korraldada juba uus. Euroopa Liit ei ole enam kaugeltki samasugune ühendus, kuhu astumiseks tollel ajal peaegu 2/3 eestlasi oma hääle andis.

Kasutatud allikas: http://endingthefed.com/eight-countries-now-threaten-to-leave-eu-following-britains-lead.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP