RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 31. juuli 2016

MATTI ILVES: MV-LEHTI´T VEEL EI SULETA

Delfi levitab valeinfot ja teatas pealkirjas (29. juuli 2016): "Soomes suleti kaks portaali, mis edastasid valeinfot ja paremäärmuslikke seisukohti".

See portaal on veel täiesti kättesaadav aadressil, vaadake: http://mvlehti.net/.  Soome on ajakirjandusvabaduselt esimene maa maailmas ja vaevalt, et hakkavad seda vabadust piirama. Tõsi, eks ka Soomele avaldab Euroopa Liit survet, et mingi teine maailmavaade ja tõde peale liberaaldemokraatia meedias mõjule ei pääseks.
ELi juhistest ajakirjandusele kirjutasin juba ammu SIIN.
Ühe, Delfi andmetel juba suletud portaali, MV-lehti sulgemiskatse taga on politsei ja muidugi ka sotsid-kommunistid. Toimetus ütleb artiklis SIIN, et kui neil isegi õnnestub nende server sulgeda, siis lehe ilmumine ei lakka.
Samuti teatatakse põhilised MV-lehe eesmärgid: "MV on spetsialiseerunud sellistele uudistele ja nendega seotud andmetele, mida peavoolumeedia keeldub avaldamast. Tsenseeimata andmed puudutavad põhiliselt välismaalasi, nende kuritegusid ja samuti ametnike vigu."

Sulgemise algatuse taga on tegelikult üks kriminaalmenetluse inspektor Harri Saaristola, kes saatis seitse-leheküljelise nõude Helsingi ringkonnakohtule 02.06. 2016. Saaristola ei pidanud olema ka "kõige targem politseinik".
Ringkonnakohus lükkas tegelikult taotluse tagasi nö. täiendamiseks. Selline on olukord praegu ja Soomes vajab igasugune väljaande sulgemine ikka kohtuotsust, mitte ei sõltu see mõne ministri suvalisest tahtest nagu meil.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP