RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. juuli 2016

Meeleavaldus laupäeval 9. juulil kell 13.00 Tammsaare pargis


KUNA meie Eesti VÕIMUTSEJAD EI OLE LOOBUNUD soovist tuua Eestisse Aafrikast ja Lähis- Idast tuhandeid sealseid asukaid ja ehitada neile üle Eesti 6000 luksuskorterit, tagada neile tasuta haigekassa ja arstiabi, mille saamiseks töötavad ja ootavad, kannatavad ja surevad oma inimesed ravijärjekordades, lisaks tagataks siiatoodutele veel hambaravi, mille omad peavad ise kinni maksma, rääkimata tasuta ülalpidamisest.

TOIMUB LAUPÄEVAL 9. JUULIL KELL 13.00 TAMMSAARE PARGIS JÄRJEKORDNE "PÄÄSTA END" MEELEAVALDUS SUNDSISSERÄNDE JA ÜMBERRAHVASTAMISE VASTU.

Korraldab Rahvuslaste Tallinna Klubi

PALUN OSALEDA!

2 kommentaari:

Unknown 7. juuli 2016, kell 19:17  

Palun ärge tehke väikeseid killustatudi meeleavaldusi, see ei vii kuhugi. Tuleb kogu opesitsioonil ja rahulolematul rahval mobiliseeruda üheks massiks ja teha nii, et tulemus oleks. Need inimesed, kes välja tulevad, tuleb ühele päevale tuua. Väga panustaks 12-13.09 põllumeeste suurele väljaastumisele.

Anonüümne 8. juuli 2016, kell 14:08  

nõus, väiksed meeleavaldused on nagu pidev hundi karjumine. See kahju on juba kahjuks toimunud ja kui tõeliselt vaja oleks, et kogu rahvas välja tuleks, siis vaevalt et inimesed hakkavad enam pingutama.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP