RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 15. juuli 2016

Protesteerime riikliku homopropaganda vastu!

Hea Matti Ilves!

Ilmselt olete juba kuulnud, et Sotsiaalministeeriumi haldusalas tegutsev Tervise Arengu Instituut alustas Sotsiaalministeeriumi otsesel toetusel taas kord Tallinna ja Tartu tänavatel nii sisu kui ka vormi poolest väga lamedat kampaaniat pealkirjaga "Kumm on seks!", mis keskendub sedapuhku meestega seksivate meeste temaatikale.

Kampaania korraldajate sõnul lähtuvad nad eesmärgist teadvustada meestega seksivatele meestele kondoomi kasutamise vajalikkust. Ent kuivõrd kampaaniat viiakse läbi mitte suunatult sihtgrupile, vaid avalikus ruumis kõigi inimeste silme all, siis on täiesti ilmne, et tervise edendamise loosungi taha varjudes tehakse järjekordselt maksumaksjate raha eest lihtlabast homopropagandat, mis lähtub eesmärgist harjutada ühiskonda mõttega, et homoseksuaalsed suhted on igati normaalsed, moraalsed ja ühiskondlikku heakskiitu väärivad.
 
Kampaania ja selle tagamaade kohta saate lähemalt lugeda Objektiivis avaldatud uudisest ja minu kommentaarist ning samuti meie sihtasutuse tänahommikusest pressiteatest, millega nõuame avalikus ruumis selle kampaania lõpetamist.
 
On täiesti skandaalne ja vastuvõetamatu, et Sotsiaalministeerium ja selle allasutused kasutavad järjepidevalt kümneid ja sadu tuhandeid eurosid minu, Teie ja kõigi teiste maksumaksjate raha homopropagandistlikeks kampaaniateks, ent samal ajal tunnistavad, et ei ole mitte kunagi teinud mitte ühtegi kampaaniat, millega tõstetaks esile perekondlikke väärtusi.

Seejuures olen kindel, et ka Teie nõustute, et homoseksuaalseid suhteid propageerivate suurte plakatite riputamine mitte homoklubidesse ja -saunadesse, vaid meie kõigi laste ja lastelaste silme all olevatesse bussipeatustesse on lihtsalt kuritegelik ja solvav.
 
Seega on mul Teile järgmine ettepanek ja palve: saadame mõlemad Sotsiaalministeeriumile viisaka, kuid konkreetse e-kira ja anname teada, mida me arvame maksumaksjate raha kasutamisest homopropagandaks.
 
Siin on Sotsiaalministeeriumit juhtiva kahe ministri kontaktandmed:
 
Jevgeni Ossinovski (tervisejatoominister@sm.ee)
Margus Tsahkna (margus.tsahkna@sm.ee)

Kui soovite, võite kirja sisuks kasutada nt järgmist sõnastust:

Lgp Jevgeni Ossinovski ja Margus Tsahkna!

Minule kui Eesti Vabariigi kodanikule on täiesti vastuvõetamatu, et Sotsiaalministeerium ja selle allasutused kasutavad minu ja teiste maksumaksjate raha mitte perekondlike väärtuste esiletõstmiseks, vaid avalikuks homopropagandaks.

Ilmselgelt lähtub kampaania "Kumm on seks!", mida viiakse ellu mitte sihtgrupile suunatult, vaid avalikus ruumis kõigi silme all, mitte taotlusest edendada meestega seksivate meeste tervist, vaid eesmärgist manipuleerida ühiskonna väärtushoiakutega ja kujundada homoseksuaalsetest suhetest positiivset ühiskondlikku kuvandit.

Seesuguste sõnumite asetamine kõigi inimeste – sh väikeste laste – vaatevälja on vastutustundetu, häbiväärne ja vastuvõetamatu. Seepärast nõuan tungivalt kampaania "Kumm on seks!" peatamist linnatänavatel.

Ühtlasi rõhutan vajadust, et Sotsiaalministeerium hakkaks avalikes kampaaniates esile tõstma mitte homoseksualismi ja seksuaalset lodevust, vaid terve ühiskonna aluseks olevaid väärtusi, nagu abieluline ja perekondlik eluviis, abikaasade vastastikune armastus ja truudus ning paljulapselisus.

Lugupidamisega,

[Teie nimi]
 
Palun saatke oma kirjast koopia ka meie Sihtasutuse aadressile (info@saptk.ee), et teaksime, kui palju kirju on ministritele läkitatud.
 
Teid koostöö eest tänades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhataja
 
PS! Üheskoos peame saatma Sotsiaalministeeriumile selge sõnumi, et homopropaganda riiklik rahastamine on vastuvõetamatu. Palun andke selle sõnumi edastamiseks ja võimendamiseks oma panus ning saatke oma kiri kahele ministrile ära kohe praegu! Kirja saatmine võtab vaid mõne hetke, ent sellest on palju abi. Ja oleks eriti hea, kui kutsuksite ka oma sõpru ja tuttavaid meie aktsiooniga ühinema, et ministritele saadetud kirjade hulk oleks võimalikult suur.

1 kommentaari:

Anonüümne 15. juuli 2016, kell 13:49  

Kirjas lähtutakse eeldusest, et väärastunud tüüpidel on ka normaalsuse algeid. Aga ju teab TAI meist paremini, et sellised paadialused nagu pildil seksivadki avalikus ruumis, bussipeatustes, tänaval.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP