RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. detsember 2016

CNN Reporter loodab, ameeriklased kannavad pearätte, et olla solidaarsed moslemitega



Avaldatud 28. november 2016
Olen aastaid öelnud, liberaalid hakkavad islamiusku pöörduma. Kas pole huvitav, et moslemid tapavad inimesi üle kogu maailma ja ka USAs, aga millegipärast on nii, et kes moslemid kardavad ongi ohvrid.

2 kommentaari:

Karl 28. detsember 2016, kell 17:15  

Minul isiklikult sellest maailmast kahju ei ole. Las islamiseerub ja sooneutraliseerub kui tahab.
Kui blogipidaja on kristlane, peaks tal ka savi sellest olema, mis maailmaga, kaasa arvatud Eestiga, juhtub. Kõigele tuleb niikuinii lõpp. Tuleb hoida vaid ennast sellest maailmast määrimata. Kristlased ei saa ja ei ole ka käsku Jumalalt seda hukka minevat maailma päästa või muuta.

2.Peetruse 2:13 "Meie ootame aga tema tõotuse järgi uusi taevaid ja uut maad, kus
elab õigus."


Anonüümne 30. detsember 2016, kell 00:54  

Eelnevaga nõus. Mis tulema peab, tuleb niikuinii.Hakkabki tunduma, et kurjuse jõud vuhisevad üle inimeste peade, ja kui Kõrgem Võim ei sekku, polegi lootust.Siin on ainult üks konks -kristlastena ilmselt ei tohiks olla ükskõikne ümberringi lokkava ülekohtu pärast.Kristuski nuttis hukatuse poole tormava linna pärast.Need hoiatavad hääled, mida on maailmas kuulda ja inimesed, kes püüavad pidurdada allakäiku -kas see pole mitte samuti jumalik sekkumine inimeste kaudu???Ülekohut sõnatult pealt vaadates -kas seegi pole iseenese määrimine ja kurjuse tegevuse heakskiitmine?? Kaasajal ongi tunda, kuidas kristlikud kirikud on vait, koogutades ja noogutades kõige peale, mida isegi tavalised inimesed heaks ei kiida.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP