RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 4. detsember 2016

MATTI ILVES: TEINE SAKSA LINN KUS ENAMUSES ON JUBA MOSLEMID

Teine Lääne-Saksa linn, kus enamuses juba moslemid on Bad Godesburg, asub Reini jõe ääres. Asi on õige hull ka kohalikes koolides, sest need radikaliseeruvad seoses ISISe ideoloogidega, kes teevad araablastest õpilaste seas propagandat.

Sellises olukorras on sakslaste pingutused, et linnas säiliks veel midagi sakslastele omast määratud läbikukkumisele. Liberaalid ei näe selles midagi hirmsat. Üks koolidest on 1.200-õpilasega Elisabeth-Selbert-Gesamtschule, mis asub Bad Godesburgi linnaosas ja mida juhib veendunud liberaal Andrea Frings on läbi teinud suured sotsiaalsed muutused, sest 40...50 % õpilastest on moslemid. Andrea Frings´i sõnul kõik õpilased saavad väga hästi läbi, kuid mõnikord siiski tekkivad probleemid, mis on tingitud kodust ja mošeedest ja see pidavat olema õpetajtate terava tähelepanu all.

Kõik linnas muutub araabiapäraseks ja juba nüüd on Bad Godesburg´is jäänud vaid üks saksa restoran, kõikjal kerkivad  shisha baarid. Saksa- ja isegi itaaliapärane tõrjutakse välja.
Isegi Saksamaa supermarketite keti kohalik haru on kasutusele võtnud nüüd juba araabiakeelsed tähistused, araabia keel ja kiri tungib juba kõikjale. Vaat siis lõimumist! Sakslased on sunnitud hoopis araablastega lõimuma.

See on väga imelik, kui kergelt sakslased loobuvad oma kultuurist. Tulevikus muutub Bad Godesburg  ehsaks araabia linnaks, sest sakslased on asunud sealt juba lahkuma.

Kasutatud allikas: http://whiteresister.com/index.php/10-news/1184-another-german-city-tipping-majority-muslim

5 kommentaari:

TRAAT 4. detsember 2016, kell 13:49  

Ei saa aru rahvast kes laseb ennast hävitada - nagu lambad seisavad määgivad ja ootavad millal kõri läbi lõigatakse!!!Välja moslemid EUROOPAST!!

maks 4. detsember 2016, kell 15:57  

Kõik ongi just nii ja veelgi enam saavad
moslemid võimu. Ärge arvake , et Eestis saab teisiti olema, ei hakka ka eestlased vastu sest ripuvad EU rahanisa otsas. Ärge süüdistage sakslasi , sest Saksa riiki ei ole olemas (Reich) vaid on poliitiliselt annekteeritud US koloonia saksakeelse omavalitsusega. See on õige pilt.

Aare 4. detsember 2016, kell 21:54  

Eestlaste sarnast saatus saab ära hoida vaid ausate valimiste abil. Libavalitsus teeb muidugi kõik, et neid ära hoida.

Anonüümne 6. detsember 2016, kell 20:42  

Kas nüüd Matti Ilves ütleks ühe 1930. aastate moslemite enamusega Eesti linna?

Anonüümne 7. detsember 2016, kell 12:41  

Bad Godesburg ? Ei ole olemas. Või hoopis Bonn-Bad Godesberg?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP