RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 2. detsember 2016

JUHTKIRI: Sotsidele anti rahvusriigi lammutamiseks roheline tuli

Miski pole eales nii halb, et ei võiks enam hullemaks minna, ütleb Murphy seadus.

Kui eelmises valitsuses tegeles võrdse kohtlemise ning naiste ja meeste võrdõiguslikkuse edendamisega sotsiaalkaitseminister, kelleks oli Res Publica Liidu (IRL) juht Margus Tsahkna, siis uues valitsuses otsustati, et teemaga hakkab tegelema hoopis tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.

Ossinovski on jõudnud meedia vahendusel selgitada, et taotles selle valdkonna juhtimist uues valitsuses endale, sest võrdõiguslikkus ja inimeste võrdne kohtlemine on sotsiaaldemokraatide tuumväärtused.

Mida tähendab selline samm Eesti riigile?
Pole liialdus öelda, et võrdõiguslikkuse teema andmine sotside kätte on peaminister Jüri Ratase tõenäoliselt üks suuremaid vigu uue valitsuse moodustamisel. Võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise egiidi all viivad meie sotsid üha agaramalt ellu maailmavaadet, mille otseseks tulemuseks on Euroopat hävitav multikulti-poliitika, piiramatu ränne, sookvoodid, sooneutraalne lastekasvatus, poliitiline korrektsus, homoideoloogia pealetung jne.
Veel läinud kümnendi lõpus oli SDE erakond, mis ajas küll vankrit vasakule kraavi suunas, kuid mille liikmete seas leidus ka Eesti asja ajavad inimesi, kes tundsid muret tavainimese heaolu ja regionaalse arengu pärast.

Aastaks 2016 on aga sotsid muutunud parteiks, kes viib esmajoones ellu globalismist kantud neoliberaalset poliitikat. Selle hulka kuulub pikem eesmärk hävitada rahvusriigid ja rahvuslus ning muuta inimesed sootuteks, juurteta ja identiteedita tarbijateks. Kõike seda tehakse, mõistagi, õilsa eesmärgi – võrdsuse – nimel.
Eesti sotsiaaldemokraatide eesmärkide hulka kuulub ka soov muuta meie riik sisuliselt kakskeelseks. Järk-järgult on sotside eestvedamisel leevendatud keelenõudeid. Eesti inimese heaolu eest võitlemine ei kuulu enam ammu sotside prioriteetide hulka. Tuletame meelde, et sel aastal hääletasid just sotsid Riigikogus koolitoidule lisaraha määramise vastu. Just sotside taha on jäänud Euroopa sotsiaalharta täismahus ratifitseerimine.

Veel 90ndatel ei oleks sotside agendal olnud Eestis mingit pinnast (kui Interrinde toetajaid mitte arvestada). Ühiskonnal oli värskelt meeles, milleni viib Nõukogude Liidus viljeletud sotsialism. Praegu on aga märke, et kollektiivne mälu hakkab tuhmuma. Iga aastaga jääb Nõukogude Liidus elamise kogemusega inimesi vähemaks.

Meie „progressiivne noorsugu“, kes käib koolitarkust omandamas Lääne kõrgkoolides, naaseb piiri tagant sageli korraliku vasakpoolse ajupesuga. Lääne akadeemilised ringkonnad hoiavad endiselt au sees Karl Marxi teooriatest võrsunud ideoloogiaid ning tegelevad häälekalt maailma parandamisega. Nende ideoloogiate kohaselt on kõigis maailma hädades süüdi valge heteromees ning loogiliseks lahenduseks on tema hävitamine. Lääne humanitaaridel puudub otsene kokkupuude NSVL-i inimvaenuliku sotsialistliku eksperimendiga. Nende kurjuse etaloniks on Hitleri Saksamaa, mitte Stalini Venemaa. Veel 1990. aastatel pilgati Eestis Lääne inimeste poliitilist naiivsust, ent nüüd tuleb nentida, et osa meie inimestest hakkavad muutuma nende sarnaseks.

Aga nagu teame füüsikast, igale jõule mõjub alati vastujõud. Usku, et nii Eesti kui ka kogu maailma sotsid oma eesmärkide elluviimisel ebaõnnestuvad, sisendavad maailmas toimuvad poliitilised protsessid: Brexit, Trumpi valimine, rahvuslikud valitsused Ida-Euroopas. Rahvad on tasapisi asunud mässama inimvaenuliku globalistliku agenda vastu. Sellel müütilisel valgel heteromehel hakkab vasakpoolsest sotsialistlikust poliitikast kõrini saama. Rahvad tahavad elada oma maal omamoodi ning otsustada ise oma kommete ja tavade üle, seades esikohale oma rahva huvid. Sotside plaani vastu lagundada võrdõiguslikkuse sildi all meie rahvusriiki tuleb vastu hakata!

Foto: KRISTJAN TEEDEMA / SCANPIX


Allikas: http://uueduudised.ee/juhtkiri/juhtkiri-sotsidele-anti-rahvusriigi-lammutamiseks-roheline-tuli/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP