RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 10. detsember 2016

MATTI ILVES: MIKS EKREt ON ASUTUD IGONEERIMA MEEDIAS?

Asi on lihtsalt selles, et liberaalne demokraatia ja teised nn. moraalitud "Euroopalikud väätused" on rahva(ste) silmis täielikult läbikukkunud, sest meie peal lihtsalt justkui eksperimenteeritakse. Neid "väärtusi" rahvas enamuses ei armasta ja terves Euroopa Liidus on hakanud pead tõstma hoopis pikaaegsetele ajaloolistele kogemustele tuginevad tõelised konservatiivsed väärtused.

Nüüd vasakpoolsed liberaalid ja ajakirjanikud, kes ülemvalitsevad meie meediamaastikul on täielikult nõutud, ning ei oska muud teha, kui vaikida lihtsalt maha tõeliselt ainus suur konservatiivne partei kelleks on EKRE. Niiöelda eurokonservatiivid on aga kaugel konservatiivsusest ja nende kohta kasutada väljendit "konservatiivid" on tegelikult lihtsalt üks naljanumber, sest konservatiivsusega pole neil enam mingit seost.

Näiteks populaarses telesaates "Foorum" puudub juba pikka aega EKRE, aga kohal on segane ja põhimõteteta E. Vabaerakond. Viimases raadiosaates "Räägime asjast" ütlesid Helmed, et EKREt on hakatud ignoreerima ja see paistab olema tõsi.
Rootsis on võimul pikka aega vähemusvalitsus (meil sellest ei räägita) ja seda seepärast, et ignoreeritakse täielikult kõigi teiste parlamendierakondade poolt kõige populaarseimat ja suurt parteid Rootsi Demokraadid. Eks näis, kas ka meil nii kaugele tulevikus minnakse.

Samuti puudus viimases Tallinna TV saates "Vaba Mõtte Klubi" konservatiivide esindaja - kes on alati kohal olnud - kas see hakkabki nüüd nii olema?
Muidugi, Keskerakond on nüüd valitsuses ja EKRE opositsioonis. EKRE tegevusest Riigikogus ei saa ka rahvas ülevaadet ei TVst ega ajalehtedest. Otseülekandeid istungitest vaatab arvuti kaudu kõigest ligikaudu 200 inimest (tavaliselt aga palju vähem) ja seda vaid siis, kui toimumas on midagi huvitavat.

Paraku ei suuda alternatiivmeedia riigi- ja suurmeediaga täielikult võistelda, pingutagu nad niipalju kui suudavad. Aga tegutseda on siiski vaja.

2 kommentaari:

Anonüümne 10. detsember 2016, kell 16:25  

Vaikiv ajastu ja suukorvistamine hakkab pihta!
Kesk , sotsid , irl tuleks võimult eemaldada , neil ja reformierakonnal valimistel osalemine keelata , tuleb panna kõikide nende erakonna liikmete nimed kirja , et nad ei saaks valimistel osaleda sest nad on küllalt rahvale halba teinud ja näkku naernud!!!

Olen näinud päris palju kommentaare mis ütlevad , et Nõukogude aeg oli parem kui see euro aeg

maks 10. detsember 2016, kell 20:50  

EKRE ei paku muud kui rusika vibutamist Moskva poole
ja US relvaäri tigedat vanamest J.McCaini Eesti jumaluseks pidamist mis rahva sees on üsna rumalad ja vanamoodsad asjad. Ei taha eesti rahvas valdavalt tumedanahalisi amisid siia jaurama. Ei kontakteeru ka Helmed Lääne-Euroopa rahvuslastega kes vääriksid meedia tähelpanu , kardavad. Pime veneviha ei müü enam, see tüütab ka TV kanaleid kui muud pole, sest homovärgi info on Objektiivi käes nagu ka pagulaste vägiteod.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP