RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 25. detsember 2016

Kõigi maade terroristid on nüüdseks ühendatud.

Palk on hea. Sõnad selgeks õpitud. Tahad veokijuhiks - palun! Avame sulle arve pangas, lubame ilusat tulevikku,ainult tee kõike, mida me püha üritus nõuab. Machiavelli tees „Eesmärk pühitseb abinõu“ tähendab seda, et eesmärk tuleb saavutada vahendeid valimata. Selle teesi kohaselt ei oma tähtsust kasvõi ebamoraalsed viisid, mille abil tahe võidakse saavutada.
On siiski kaheldav, kui kindlameelselt sellest juhtmõttest kinni peaks pidama. Kui kõik inimesed tegutseksid põhimõtte järgi, et ühe eesmärgi nimel kõik muu unarusse jätta, valitseks arvatavasti täielik kaos. Sellisel juhul poleks ühiskonnas enam eetikal ega reeglitel mingit kohta. Neid võiks siis sama hästi mitte ollagi. Kuid kui nendest vabaneda, oleks raske leida üldse mingisugust kohta sõnale „inimühiskond“. Oleks vaid „inimene“ või, veelgi sobivam, „inimloom“, sest igaüks sammuks isekalt vaid enda tuleviku suunas, astudes möödaminnes hoolimatult teiste peale.

Marionetlikud valitsused on koos, ainult rahvas hakkab sellest alles nüüd aru saama, kuidas süsteem on toimima pandud. Pildil eliitterroristid. Nende musta töö tegijaid leidub kõikjal riikides. Kuid välja õpetatakse neid arvukates laagrites ja kontingent kavalalt välja valitud: iraaklaste, süürlaste, afganistanlaste, alžeerlaste, pakistanlaste jne orvuks tehtud lapsed peamiselt või verejanulised kõikjalt üle maailma. Siis sa hakkad uskuma, et tegu ongi islami invasiooni või džihaadiga.

Mingil juhul ei tohi sa teada, kes seda kõike juhivad ja organiseerivad, maksavad ja su ajusid pesevad.

Allikas: Mets Andres, Facebook
_____________
Lugege lisaks siit, paljastatakase eliitterroristid: SIIN.
M.I.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP