RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 14. detsember 2016

Teinoneni kohtuasjast riigi(võimurite) vastu

5. detsembril ilmus meedias ilmselt meelsuspolitsei lekitatud uudis, mille järgi Risto Teinoneni kohtuasja riigi vastu menetletakse Tallinna halduskohtus täna 14. detsembril.

Seda ei mainitud, et Teinonen alustas kohtuteed juba jaanuaris, nõudes tema suhtes kehtestatud sissesõidukeelu tühistamist. Päris värske „uudis“ seega polnud. Ka seda ei mainitud, et kohtuasjas kaebajat ehk Teinoneni istungile ei lubata, kuigi oma kohtuasja menetlemise juures viibimine on elementaarne euroopalikku kohtupidamise juurde kuuluv õigus, mis on tagatud ka EV Põhiseaduses.
Kuna Teinonen esitas Tallinna Ringkonnakohtule määruskaebuse nõudes õigust osaleda kohtuistungil isiklikult, otsustas halduskohus 14. detsembriks määratud istungiaja tühistada ja asja arutamist edasi lükata.

Aastataguses sissesõidukeeluotsuses oli põhjendusena toodud see, et kuna valitsusel on kavas lähiaastatel tuua riiki suurel määral võõrast kultuurist pärit inimesi, võib Teinonen tekkivas olukorras olla avalikule korrale ohuks. Teisisõnu: et teed Eesti võõrastega asustamisele vabaks teha, saadetakse välja üks isik, kes pooldab Euroopa rahvusriikide säilitamist, ja saates ta välja antakse hoiatus ka kõigile teistele, kellele sionistide ja vabamüürlaste Euroopa hävitamise plaan ei meeldi.

5. detsembri Kapo uudises oli nüüd too ”pagulasteema” unustatud ja asemele sissesõidukeelu põhjusena on toodud "natslike ideede propageerimine", millega olla teadlikult ja tahtlikult kahjustatud Eesti vabariigi rahvusvahelist mainet ja tekitatud siseriiklikke pingeid”. Nähtavasti ei kehti enam Eesti Vabariigi Põhiseadus, mille paragrahv 45 sätestab: "Igaühel on õigus vabalt levitada ideid, arvamusi, veendumusi ja muud informatsiooni sõnas, trükis, pildis või muul viisil."
 
See on tänapäeva võimurite Eesti.

Minema praegune võim ja tagasi iseseisev Eesti Vabariik!


Allikas: http://www.natsiweb.info/?lang=est

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP