RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 21. detsember 2016

MATTI ILVES: SAKSAMAA ON SÕJASEISUKORRAS!

Saksamaa föderaalase siseministrite konverentsi esimees Klaus Bouillon ja Frank-Jürgen Weise Föderaalse migratsiooni- ja pagulasteameti juht vestlushoos, arutamaks uue pagulaste vastuvõtukeskuse avamist Saarimaal, asukohaga Lebach. (Foto:AP)

Seda, et Berliinis on "sõjaseisukord", ütles Klaus Bouillon (CDU). Saarimaa siseminister teatas veel, et oleme sõjaseisukorras, seda AFP teatel teisipäeval Saarimaa Raadios: "Me võime väita, et oleme sõjaseisukorras, kuigi mõned inimesed tahavad näha alati ainult head ja midagi sellist et soovita kuulda."
Muidugi tugevndatakse nüüd turvameetmeid, aga eks see ole vaid inimeste rahustamiseks, sest terroritegusid pole võimalik ära hoida.
Selles terrorirünnakus sai suram 12 inimesi ja haavata 48 ja need andmed on vaid esialgsed. Veoauto, kus oli Poola lipp, sõitis otsa Berliinis jõlulaadal olevatele inimestele Breitscheidplatzil, otse kuulsa "Kaiser Wilhelm Memorial Church" kõrval.
Auto roolis oli pagulane Pakistanist, kes oli sisenenud Saksamaale 31. detsembril 2015 ja palunud seal varjapaika, samuti oli ta juba varem politseile tuttav väiksemate kuritegude tõttu. Nüüd olevat selgunud, et see on vale(?) mees! Kahtlane, otsitakse võib olla mittepagulast.
Juut Angea Merkel ütles vaid nii: "Ma olen vapustatud, šokeeritud ja avaldan sügavat kurbust." Samuti lisas ta, et see fakt on seletamatu ja veel: "Lihtne vastus on, et see ei olnud mina. Ma ei taha tunnistada, et oleme nüüd hirmust halvatud. Saksamaal vaatamata rünnakule elame nagu enne ja jääme ikka üksteisele vabaks avatud ühiskonnaks."

Noh, eks nii jäävad need terrorirünnakud kestma ja sakslased peavad nendega lihtsalt harjuma, kui uue Euroopa reaalsusega. Paeaasi on, et püsima jäävad "euroopalikud väärtused".
Ainukene hea külg on selle kurva loo juures selles, et järgmistel valimistel (vähem kui aasta pärast) võib hästi minna immigratsioonivastasel parteil Alternatiiv Saksamaale (AfD).

Üks kasutatud allikas:
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/12/20/innenminister-vorsitz-deutschland-im-kriegszustand/

5 kommentaari:

Anonüümne 21. detsember 2016, kell 19:44  

Kui vaadata ja lugeda Eesti nn rahvuslasi, kes on vaadetelt suuremad saksa natsid kui neid Saksamaalt ülepea leida ongi, jääb üle ainult käsi laiutada. MRP, mille käigus Eesti Moskva hambu visati, ei loe neile midagi - Hitler on nende jaoks ikkagi tubli mees. Esivanemate poolt aastasad tallis vitsu saada ei loe samuti midagi, sakslased on otsekui jumalad maa peal, samas kui juudid, kelledest on Eestiski väga paljusid erakordseid ja andekaid inimesi elanud ja elab ka täna ning kes ei ole kunagi eestlast mingil kombel ahistanud, on saanud aga sõimusõnaks. See kõik on nii imelik, et kahtlustada saab järgmist: Venemaa on selle seltskonna peal kasutanud mingit psühhotroonilist relva ja nad otsekui zombidena käituma pannud. Kui 10-15 aastat tagasi hakkas Moskvast tulem süüdistusi, et Eestis toimub natsismi taassünd ja ülistamine, oli see jutt nii absurdne kui olla saab. Selle aluseks ei olnud toona mitte kui midagi. Täna seda kaugeltki öelda ei saa. Õudne värk, tegelikult.

Matti Ilves 21. detsember 2016, kell 21:34  

Oi, üks sots või lausa eurokommunist on siia ära eksinud! Sellist totrust loen lausa esimest korda...

eestlane 21. detsember 2016, kell 21:38  

Juutide kuriteod Eestis: http://okupatsioon.weebly.com/motildervad-ja-haumlvitustoumlouml.html

Anonüümne 22. detsember 2016, kell 00:02  

Psühhotroonsetest relvadest veidi lähemalt siin: http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_psychotronicweapons10.htm Kuna kahtlus vastava välismõjutuse osas on suur - kokkulangevus nö "ette ennustatud" natsiliikumise osas ei ole kindlasti juhuslik, peaksid tegelikult Eesti vastavad ametkonnad USA poole pöörduma abipalvega saada know-howd selle mõjutuse tagasipööramiseks. Toonitaksin ka, et nn natslikud jõud ise on kõige selle juures täielikult ainult ohvri rollis ja vajavad lihtsalt abi. Mitte hukkamõistu või tagakiusu, vaid professionaalset abi.

Jaanus 22. detsember 2016, kell 09:51  

Kui nii edasi kestab, tuleb Saksamaal Süüria olukord -valitsus, valitsusvastased ja terroristid. Ja kõik notivad üksteist.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP