RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 18. detsember 2016

Raivo Orgusaar: Kas Te olete juba oma lastega seksinud?


Kas Te olete juba oma lastega seksinud? Aga oma nooremate õdede ja vendadega? Kui veel ei ole, siis tehke seda, et kaasaja uudsest läänelikust moest mitte maha jääda ja Teie lapsed oma uutest õndsust ja õnnetagavatest õigustest kuidagi ilma ei jääks. Teie sotsiaaldemokraatidest, isamaliitlastest, reformikatest ning nüüd valitsusse pääsedes ka täiesti segi keeranud keskerakondlaste riismetest tuttavad, sõbrad ning suguluased seda juba vaikselt kindlasti ka harrastavad.

On uued ajad ja uued napakad, keda rahva ükskõiksuse kaudu võimu juurde on lastud ning nüüd ongi Meil vaid kaks valikut, kas nende napakate uudsete "inimõigustega" kaasa joosta või kuulutadagi need napakad paariateks ja nendest täielikult eemalduda, kõikidel aru säilitanud Inimestel ühte koonduda ja napakate valitsus koos hingusele kupatada...

Tuleb aeg, kui iga korporatiivpoliitik, iga ametnik ja kõik praeguse poliitika vundamendiks olev erakonnaettur hakkab vastutst kandma kõige selle eest, mida nad oma kriminaalse, seni karistamatuks jäänud tegevusega korda on saatnud või nendele kuritegudele nende poolt neid tegevusi ka vaikselt toetades kaasa on aidanud.

https://www.youtube.com/watch?v=BHANmNJYEZQ&feature=youtu.be
http://www.terviseinfo.ee/et/tervise-edendamine/koolis/olulised-abimaterjalid/seksuaalkasvatus

Allikas: Facebook


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP