RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. oktoober 2013

MATTI ILVES: TÄHELEPANU! IMF JA EUROOPA LIIT ALUSTAVAD "VÕLAMAKSU" ABIL PANGAKONTODE RÖÖVIMIST

Foto: Ülemaailmse kohustusliku makse arhitekt IMF-i juht Christine Lagarde

Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) koos Euroopa Liiduga plaanivad kohustuslikku sundmakset, esialgu - 10% kõigilt EL-i kodanike pangahoiustelt. IMF ütleb, et eurooplased saavad valida, kas kohustuslik maks või vara devalveerimine läbi inflatsiooni. See hoiustajate raha sundvõõrandamine viiakse läbi jällegi pankade päästmiseks. Suurpangad on halvasti majandatud, eriti aastatel 2007..2011 ja sisuliselt kasumiahnuses ennast "lõhki laenanud" ning koormatud halbade laenudega riikidele. Nüüd soovitakse, et hoiustajad tuleksid pankadele appi. Seda 10% hoiustest ei paluta, vaid lihtsalt konfiskeeritkse, nii nagu seda tehti prooviks juba Küprosel.

Arvata võib, et seekord ei lähe maksustamise alla hoiused üle 100 000 euro, vaid eranditult kõik hoiused nii avalikus- kui ka erasektoris. Üleilmne finaseliit plaanis sellist hoiuste konfiskeerimist viimasel G-20 tippkohtumisel ja see kavatsetakse ellu viia juba 2014. aastal. Samuti on plaanis rakendada rangeid meetmed, et ükski pangaarve omanik ei saaks sellest sundmaksust kõrvale hoida.
Sundärastamise läbiviinine ei tähenda aga midagi muud, kui ebaõnnestunud finantssüsteemi ajutist päästmist, et see siis veelgi suurema katastroofiga hiljem kokku kukuks.

Sellist makset-konfiskeerimist on juba rakendatud mõnel pool Euroopas Esimese maalilasõja järgsetel aegadel, nii et siin maailmas ei ole midagi uut. Kõik peaksid teadma, millise katastroofiga see maailmale lõppes.
See on veel tugev poliitiline sõnum ja tähendab tegelikult fašistliku korra väjakuulutamist Euroopa Liidus.

Kasutatud allikas:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/10/17/die-grosse-enteignung-zehn-prozent-schulden-steuer-auf-alle-spar-guthaben/

9 kommentaari:

Anonüümne 29. oktoober 2013, kell 01:44  

palun kontrolli mis sa kirjutad enne kui postitad paha hakkab.

Anonüümne 29. oktoober 2013, kell 12:52  

Kallis anon. See jutt võib suuremal juhul tõeks osutuda. Vaata seda, uuri natuke ise juurde ja sa ka nõustud minuga. http://ulmefilm.ee/vaata.html neljas osa räägib pangandusest ja rahast. Kuidas raha luuakse ja milline skeem tegelikult on

Naiselugu 18. november 2013, kell 00:16  

no kuulge! äkki ikka enne mõtlete, mida kirjutate? Mitte keegi ei teeks seda, sest kõik võtaks ju hoiused pangast välja ja see oleks 1000 korda hullem olukord pankadele kui praegu!

Matti Ilves 18. november 2013, kell 09:19  

Seda ei ole mina välja mõtelnud, vaid need faktid on avaldatud Saksa majanduslehes:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/10/17/die-grosse-enteignung-zehn-prozent-schulden-steuer-auf-alle-spar-guthaben/

Anonüümne 18. november 2013, kell 13:55  

Kas te ei leia, et kui asjal oleks tõepõhi all pasudaksid sellest kõik uudised ja ajalehed? Kui nemad seda ei tee siis järelikult sellel pole tõepõhja all, sest refereeninguteks vajaminevad faktid ei ole eriti usaldusväärsed.

Anonüümne 18. november 2013, kell 18:32  

Alex
Perioodiliste kriiside olemasolu kapitalistlikus majandussüsteemis tõestas esimest korda K. Marx oma "Kapital"'is. Samas ta ka tõestas, et need, kriisid, on kapitalistliku majandussüsteemi loogiline ja lahutamatu osa. Lsaks lühi ja keskmise pikkusega tsüklitele (9-11 a), on veel ka pikaajalised tsüklid (keskmine pikkus 50 a), mille olemasolu Marx eeldas, aga kuna puudus vastav statistiline materjal, ei saanud ta seda tõestada. Asja hakkas uurima 1930-tel ökonomist Kondratjev NL-st ja veel mõned marxistid mujal euroopas. Kondratjevi töö jäi pooleli tema represseerimise tõttu, kuigi lainete olemasolu ta tõestas. Maailmas tuntakse neid "kondratjevi lainete" (Kondratiev wave) nime all. Kriisid on eriti rängad kui kahe tsükli langusperioodid kokku langevad, mis, oletatavasti, nüüd toimub. Kõik need kriisid algavad alati finantskriisidega, minne hiljem üle kogu majandsu hõlmavaks. Praegune algas aastal 2007 USA-s, levides 2008 ülemaaimseks. Kas kapitalistlik süsteem suudab sellest välja tulla — näitab aeg, või lõppeb asi uue majandussüsteemi kehtestamisega. Kerge ei saa see olema, sest inimeste grupeering, kes on harjunud oma rikkust ja mõjuvõimu hindama miljardite (olgugi et väärtusetute) dollaritega, ei loovuta oma positsiooni vabatahtlikult. Lihtinimestele on aga täiesti ükskõik,kas see raha võetakse neilt ära läbi erapankade (seda nad ju teevad kogu aeg) või raha devalverimise teel läbi kaupade ja teenuste. Üle 40 aastased on selle läbi elanud juba 2 korda. Esimene kord "demokraatide" kätega rubla ajal ja teine kord "iseseisvuslaste" krooni läbi. See eurohindade tõus pole seotud raha nime muutumisega, vaid on järjekordse majanuslanguse otsene tagajärg. Ka krooni alles jäämisel poleks asi olnud parem, seoses Eesti majanduse täielikust sõltuvusest muu maailma kapitalistlikust majandusest.
Minu arvamuse tuginemine marxistidele ei ole tingitud ainult minu poolehoiust. Cambridge Ülikooli määratlusel kuulub viimase aja 7 suurima filosoofi hulka ka K. Marx. Ja, väidetavalt, ripub Marx'i portree, samas ülikoolis, viimase aja majandusteadlaste galeriis esikümnes. Pärast viimase kriisi algust on Marx'i-Engels'i teoste läbimüük Saksamaal suurenenud 7 korda.

Anonüümne 22. november 2013, kell 00:37  

See pole fašism, vaid zionism. See on Rotschildide võlaorjanduslik kord, kuhu Euroopa ja terve maailm aetakse. Küsimus on selles, kui sitaks olukord peab minema, et inimesed ärkama hakkavad ja pankade teenustest, iseäranis laenudest loobuvad, JA ERAKONDLIKUD POLIITVÄRDJAD EESTIS VÕIMULT EEMALDAVAD.

ps. Eestlased, te ise andsite oma riigi ära 14. septembril 2003 EU referendumil, kuradi lambad. Mina hääletasin vastu, sest aimasin halba. Kes kuulas Reformierakonna "Rohkem ilusaid mehi" kampaaniat ja lubadusi, olgu rahul! Orjakari.

Anonüümne 24. november 2013, kell 10:28  

Heh, asi ongi selles et mida sa meediaks pead ? kanala2 reporteriks, vaata mis uudised seal on, konkreetselt mitte miskit ei tule head, vaid räägitakse möla, ajalehtedes kirjutab kah nii ja naa, kui inimene ise ei uuri ja ei õpi siis ta jääbki oma pulkade juurde 200 Eurise pensioniga. ei viitsi pikalt kirjutada kuid jah varemgi valitsused rahvalt raha ära võtnud ja toimub see edasi nii või naa, lihtsaim näide küpros ja 2 maailma sõja ajal kui Roosevelt võttis kulla rahvalt ära !!!! elage edasi oma mõttes et valitsused ei saa nii teha !!!!

Anonüümne 11. jaanuar 2014, kell 12:49  

See, kes siin targutab, et vale jutt ja, et miks pole uudistes pasundatud. vat sellepärast polegi pasundatud, et kõik ei jookseks panka sulli välja krabama. Ilmselt kui see juhtub, siis sa avastad seda alles siis kui hommikukohvi tööjuures jood ja kontrollid kas sinu palk on laekunud, ning avastad, et oi, keegi on natuke raha võtnud. Ja siis virised, et ala Kanal2 pole sulle sellest telekast rääkinud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP