RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. mai 2015

Euroopa Komisjoni imelikud lahendused ehk põrunud aru õnnistus

Selle nädala juhtkirjas sooviksime meenutada näitekirjanik Hugo Raudseppa, kelle ammune näidend kandis pealkirja, mis sobib suurepäraselt kirjeldama olukorda tänapäeva Euroopas.
See, et Euroopa on laisk, vana ja konkurentsivõimetu pole vist enam kellelegi üllatus. Samas võiks küpses eas kontinendilt oodata vähemalt arukust, ajatut tarkust ja oskust asju pisut ette näha. Tervet mõistust võib kohata vaid Ida-Euroopas, mitte aga Lääne pool. Euroopa on tõsiselt haigeks jäänud ja seda just ülemisest otsast. Kui meestevaheline seks ja abielu on kuulutatud ülimaks euroopalikuks väärtuseks, kui normaalseid mehi sakutatakse ja mõnitatakse vahetpidamata feministide poolt, kui armee ja jõustruktuurid nõrgestatakse olematule tasemele, kui kõik moslemid, kes soovivad tulla Euroopasse võetakse vastu, jaotatakse liikmesriikide vahel laiali ja makstakse veel selle eest peale, viitab see kõik ilmselt arukuse olulistele puudujääkidele. Ja muidugi hoolimatusele oma kodanike suhtes. Ning ei maksa kõiki (osad seda ehk ongi) Euroopa terveid jõude, kes paljudes riikides on jõudnud ka parlamentidesse sõimata Putini mõjuagentideks (I. Raag, Delfi 17.05.2015) Raag ei saa kahjuks aru, et tänases Euroopas ongi tegu kahe halva asjaga korraga. Putini ohu ja vallutusambitsiooniga ühelt poolt ning teisalt Euroopa allutamisega idiootsetele paradigmadele. Kumb on hullem, on raske öelda? Ilmselt päästaks Euroopat vaid tubli vaimne tervenemine ja alles siis suudetaks ka Putinile vääriline vastus anda. Seni tundub see mission impossible ’ na.
Vana Maailma mõtlemises puudub asjade lahendamise ratsionaalne, tasakaalukas, põhjendatud oma rahvaste huvidest lähtuv eesmärgipärane suund. See on asendunud mingi imeliku seguga emotsioonidest, rumalusest ja sallimatusest alternatiivsete arvamuste vastu. Euroopa lahendused on kentsakad ja seepärast ei võta Euroopa Liitu tõsiselt ei Putin, USA ega Aasia hiiglased nagu Hiina. Naerualuseks sattumine aga näitab et asi on tõesti halb. Poliitkorrektsuse, sotsiaalse masohhismi ja enesehävitamise käes vaevleva Euroopa suundumused, teevad kontinendi kergeks sihtmärgiks nii ISIS-ele kui Putinile. Seda täiendab Euroopasse suunduvate immigrantide seas leviv kuulujutt „kuldsest kontinendist“, kuhu jõudes ootab pagejat ees maine paradiis.
Euroopa on otsustanud kolida suure osa Aafrikast ja Lähis-Idast Euroopasse mõtlemata, mis see endaga kaasa toob või mis pärast saab? Multikulti läbikukkumisesest ei ole tehtud ühtegi tarka järeldust. Mis küll toimub euroeliidi peades? Peades, kes selliseid meetmeid nagu immigrantide massilise vastuvõtmine ning nende laialijagamine planeerivad? On juba teada, et osad „paadipõgenikud“ on ISISe liikmed ja tulevased terroristid. Kui jutt käib inimelude päästmisest, siis on sellega tõepoolest raske mitte nõustuda. Oleme ju kristlased ja inimesed. Aga põgenikud tuleks merest üles korjata, neil kõhud täis sööta ning seejärel tagasi saata, nagu seda on teinud Indoneesia ja Malaisia oma hääletute alistajatega teises maailma nurgas. Humaansus ei pea ilmtingimata karistada saama. Me pole kohustatud tekitama igasse euroriiki ISISe salku ja muidusööjate horde.  Kurbade silmade tagant ei pea tingimata paistma Euroopa suured lontis kõrvad. Iga islamist pole terrorist, aga 80% terroristidest on islamiusulised.
Ükski asi selles demagoogilises suurnäitemängus ei klapi. Euroopa on kahepalgeline ja valelik. Lisaks rumalusele lõhnab asi tugevasti korruptsiooni järele. Aastaid röövisid Prantsuse ja Itaalia naftafirmad Põhja-Aafrikast ülikasumeid, aga kui käivitus Araabia kevad sai pidu otsa ja nüüd seisame põgenike laviini ees. Aga seegi õnnetus näib olevat tulus äri ja paraku mõlema poole jaoks. Mida on teinud valesti ausad ja tublid euroriigid Soome, Eesti või Poola?  Asudes põgenikega sunniviisiliselt asustama oma liikmesriike karistab Euroopa Komisjon oma teisi liikmeid ja rahvaid. Kas me oleme selle ikka ära teeninud?
Ja siis too palju ülistatud eurosolidaarsus. Kui teie ei aita põgenikega, ei aita meie teid Putiniga. Kõlab nagu lasteaias! Esiteks Putin ei ohusta mitte ainult Eestit vaid kogu Euroopat ja sellega tuleb tegeleda nagunii. Teiseks on teada, et just Putin on islamistide varjatud mahitaja, seda nii siseriiklikult (Kadõrov) kui ka moslemiste ässitamises Euroopa kallale. Kolmandaks eurosolidaarsus islamipõgenike probleemi lahendamisel peaks olema tark, läbimõeldud ja selgroogne. Praegused plaanid tõmbavad kontinendile lihtsalt vee peale.
Häda mõistuse pärast, nagu ütles kunagi Gribojedov.  Ja kui viimast pole, on allakäik vältimatu. Terve mõistusega riikide häält tuleks kuulda võtta ja Euroopa Komisjon ei tohiks neid oma hullustesse kaasa tõmmata. Me astume sellest välja kui muud ei aita, kollektiivne hullus on kindel hukatus. Ainult rahvusriikide Euroopa on tugev ja see mis suudab kesta, mitte föderaalne Junckeri ja Mogherini lollustele allutatud Euroopa, mida Tarandi taolised tagant kiidavad. Tuleb tegutseda, kuna aega pole, sest paadid miljonitega on Euroopa poole teele pandud ja ka Putini sõjamasin täristab närviliselt relvi…
UU

Allikas: http://uueduudised.ee/euroopa-komisjoni-imelikud-lahendused-ehk-porunud-aru-onnistus/

1 kommentaari:

maks 20. mai 2015, kell 22:46  

Kus kohast te võtate,
et Putin tahab Lääne-Euroopat allutada , vallutada?
Haige aju väljamõeldis!
Putin lootis L-Euroopast saada raha oma maavarade müügist. Kergelt saada tulu.
Venelased ei vaja Euroopat vaid kaubanduse partnerit ja kuidas saab üldse alla 1 milj, armee hõivata 500 milj maaala?
Idioot!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP