RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. mai 2015

Miks pole Jaapanis islamiterrorismi?

Poliitilised blogijad Cherson ja Molschky esitavad lugejatele retoorilise küsimusele – miks pole Jaapanis islamiterrorismi?
Uurides ülemaailmse terrorismi statistikat leiavad autorid, et kuigi enamus moslemeid on rahumeelsed ja pole terroristid, siis kahjuks moodustavad ligi 80% ülemaailmsetest terroristidest just moslemid. Näiteks 2011 aastal juhtisid maailma terrorismi edetabelit 5700 juhtumiga sunniidi moslemid, mis moodustas 56% kõigist juhtumistest, 24% terroriaktidest jäi šiija moslemite arvele.
USA Riigidepartemangu andmetel toimus 2013 aastal maailmas 9707  terrorirünnakut, milles hukkus 17 800 ja sai viga 32 500 inimest. Ligi 2990 inimest rööviti pantvangidena. Neist kuritegutest langes 32% kolme terroriorganisatsiooni – Taliban, ISIS ja Boko Haram arvele
Enamus Euroopa riikidest, samuti Kanada ja USA kannatavad nii islami immigratsiooni kui ka terrorirünnakute pärast. Kuid ometi on maailmas olemas väga arenenud, jõukas ja kõrge kultuuritasemega riik, kus islam pole probleemiks ning kus ei ole 30 aastat toimunud ainsatki islamistide terroriakti. See riik on Jaapan.
Kui te arvate, et tegu on jaapani viisakusega, mis lubab oma maale ehitada sadu mošeesid ja islamikoole, keelab sealiha söömise avalikes kohtades, annab eraldi ajad ujulakülastuseks meestele ja naistele, keelab meesarstidel naiste ravimise ja tunnistab koraani kui Püha raamatut, siis te eksite.
Ei midagi säärast! Asi on oluliselt lihtsam – islamiste lihtsalt ei lasta niisama vabalt Jaapanisse. Kuigi ametlikult on Jaapani piirid moslemitele avatud, siis immigratsiooni-, elamis- ja tööloa saavad mõned üksikud. Isegi pikka aega Jaapanis elanud moslemitele ei anta naljalt Jaapani kodakondsust. Palvetada soovitatakse moslemitel kodudes, üle maa on vaid 2 mošeed, enamik paikneb korterites. Lisaks on nii, et kui keegi hakkab liiga valjuhäälselt islamit propageerima, siis saadetakse ta riigist välja või satub hoopis vanglasse.
Jaapanlased peavad islamit imelikuks ja ohtlikuks religiooniks. ISIS-e poolt mõrvatud kahe jaapanlase Haruna Yukawa ja Kenji Goto surm on seda arvamust ainult süvendanud. Jaapanlased ei tunne moslemite ees mingit süüd ega ebamugavust. Nad tarbivad meelsasti Lähis-Ida gaasi, kuid islamit oma riiki lubada ei soovi. Need moslemid, kes elavad Jaapanis on samuti rahul. Nad ei mässa, ei põleta autosid ega purusta aknaid.
Ehk tasuks Jaapani mudelist eeskuju võtta teistelgi riikidel, arvavad blogijad.

Allikas  – www.chersonandmolschky.com
_______________
See on EKRE uus uudisteportaal: http://uueduudised.ee/  
Soovitan lugeda!
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP