RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 31. mai 2015

MEIE EESMÄRK - VALGUSTUS!

Kallid sõbrad!

Vaatamata põhikanalite vaikimisele, muutub üha enam ilmseks valitseva maailmaeliidi poliitika maailma elanikkonna suhtes. Võime nentida perekonna ja inimsuse sihipärase hävitamise fakti eesmärgiga luua uut tüüpi atomiseeritud, agressiivset ja madalalaubalist ja järelikult kergesti juhitavat inimest. Üha rohkem inimesi võtab selle teema ülesse kogukonnas. Me liitume nendega ja kutsume kõiki järgima meie eeskuju. Asju oma nimedega nimetades hakkame me nendega vastastikku toimima ja meil tekib võimalus neid transformeerida. Ainsaks tõkkeks on kaasaegse maailmasüsteemi arhitektide sõnul üleüldine ärkamine ja toimuva teadvustamine. Sellepärast jätkavad Eesti Vanemad oma tegevust, mille osaks on valgustus.
Mida me teeme ja mis toimub?
• Saime vastuse õiguskantslerilt. Oma kirjas vastas kantsler, et tema ei näe Lastekaitseseaduses vasturääkivusi ÜRO konventsiooniga ja Eesti Vabariigi Põhiseadusega. Ainsa kriitilise märkuse pälvis seaduse üks punktidest, mille puhul on võimalikud sõgedad tõlgendused ja mis vajab selgemat sõnastust.
• Eesti Vanemad osalesid miitingul 14 märtsil karistuste karmistamiseks loomade piinajatele. Me andsime endast sellele teemal märku sellepärast, et ekspertide sõnul kujutavad loomade saripiinajad ohtu ühiskonnale ja eriti lastele.
• Toimetame videot, mis selgitab „Balti Lastevanemate Keti“ olemust, selle esitlemiseks laiale publikule.
• Otsime inimesi, kes on kannatada saanud sotsiaalteenistuste tegevuse tõttu, eesmärgiga luua dokumentaalne film. Meile sai teatavaks info, et sotsiaalteenistus ilmutasid huvi eduka veganite perekonna vastu. Sellepärast me alustasime intervjuude seeriat ühiskonna raamidest erineva kogukonna esindajatega (taimetoitlased, toorsööjad, kodust haridust omandavad lapsed, samuti perekonnad, kus lapsed juba maast madalast teevad rohkem tööd, kui nende eakaaslased – sportlased, muusikud). Uued videod ilmuvad meie Jõutuubi kanalisse lähipäevil.
• Otsime organisatsioone ja ühiskonnategelasi, kes liitusid meie pöördumisele Riigikokku nõudega muuta Lastekaitseseadust. Liitunud on juba üle 10 organisatsiooni, nende hulgas Eesti Mittekodanike Liit, Dobrosvet, aktiviste erakondadest... Loomisel on töögrupp Riigikogu mõjutamiseks. Kokku on plaanis ühendada mitusada organisatsiooni ja ühiskonnategelast. Kui te teate meie võimalikke liitlasi või soovite ise osa võtta selles projektis, võtke meiega ühendust telefonitsi 535 77777.

MIS TOIMUB EESTIS?

• Juulis näidatakse Pärnu festivalil filmi Rootsi sotsiaalteenistusest http://www.chaplin.ee/filmfestival/. Selle nimi on "For my children". https://www.youtube.com/watch?v=UF_y_oDgzDU. See on esmakordne, kui film sellisel teemal jõuab publikuni sellisel tasemel.
• Sotsiaalministeerium rakendab andmete kogumiseks perekondade kohta, metodoloogiat, mis sisuliselt on luuretegevus, seaduse ja inimõiguste rikkumine. Arutleme andmete kogumise teemat meie leheküljel Facebook’is. Saatke meile ankeete, mida teil paluti täita lasteaedades või koolides.
• 30. mail toimub ülemaailmne miiting Juvenaalse Justiitsia vastu (Juvenaalne justiitsia – see on kohtusüsteem, mille eesmärgiks on töö alaealiste kurjategijatega, kuid tänapäeval on selle süsteemi funktsioone kuritegelikult moonutatud ja see võimaldab eraldada lapsi isegi täiesti korralikest peredest.), mis hakkab toimuma Norra saatkondade ees. Osa võtab üle 15 riigi. See toimub ka Tallinnas, kell 12:00, aadressil: Harju 16. Kutsume teid üles näitama oma kodanikupositsiooni ja toetama kõigi jõududega antud üritust. Me loodame teie abile kaasata võimalikult rohkem inimesi selle aktsiooniga. Palun levitage seda teavet oma teabekeskkonnas. Tulge koos perekonnaga ja sõpradega. https://www.facebook.com/events/1561632177439074/

MIS TOIMUB MAAILMAS?

• Vene ema võitis Hollandis kohtuasja Sotsiaalteenistuse vastu (http://pravfond.ru/?module=news&action=view&id=2759).
• Suurbritannia kohtupraktikas on loodud tähtis pretsedent (http://www.daily-journal.ru/?p=5838).
• Loodi 25 riigi liit perekonna kaitseks (http://www.citizengo.org/…/20029-podderzhivaem-gruppu-druze…).
• Lätis käivitus rahvahääletus seksitundide vastu koolides (http://ru.focus.lv/…/v-latvii-startovalo-vsenarodnoe-goloso…).
• Torontos ei tulnud koolidesse 35 tuhat õpilast seksitundide pärast, streigivad lapsevanemad (http://www.kem.kp.ru/daily/26376/3256189/…

Lugupidamisega,
MTÜ Eesti Vanemad

Allikas: Peere Liiv, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP