RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. mai 2015

KOOBAS: Mask on langenud


"Poliitkartelli vastane" Indrek Tarand: "Eesti peab põgenikke vastu võtma!"
“Poliitkartelli vastane” Indrek Tarand: “Eesti peab põgenikke vastu võtma!”

Kui eilne Euroopa Komisjoni ettepanek asustada kolmandatest riikidest Eestisse 326 mittevalget majandusmigranti on konkreetne number, siis teine osa programmist ehk juba EL-is asuvate põgenike ümberjagamise kohta on teada vaid Eestile pandava kohustuse osakaal, milleks on 1,76%.
Esimene ettepanek puudutab sisserändajate ümberasustamist (resettlement). Ehk neid isikuid, kes on ÜRO poolt tunnistatud “pagulasteks”, aga nad ei ole veel jõudnud Euroopa Liitu. See ettepanek puudutab 20 000 inimest. Väljapakutud kvoodi kohaselt oleks Eesti osa 1,63%, mis tähendab 326 isikut.
Teine osa programmist puudutab põgenike ümberpaigutamist (relocation) ehk isikuid, kes juba on Euroopa Liidus, näiteks Itaalias, Kreekas, Maltal. Sel teemal ei esitanud Euroopa Komisjon veel konkreetset numbrilist kava, vaid pakkus välja kvoodi, mille alusel Eesti kanda jääks 1,76%.
Ainuüksi eelmisel aastal jõudis Euroopa Liitu üle 100 000 migrandi ning seetõttu võib ümberpaigutamise korral Eestisse jõuda veel sadu kuni tuhandeid immigrante.
Siseminister Hanno Pevkuri sõnul võib Euroopa Komisjon tulla välja siiski ettepanekuga, et ümberpaigutamise programmi alla kuuluvad ainult riskiriigid ehk Süüria ja Liibüa. “Siis on siia tulijate number umbes 8000 süürlast ja väiksemas mahus Liibüa kodanikke, kes on EL-i jõudnud.” Samuti on neil mõningatel andmetel Euroopa Liidu nõuete kohaselt võimalus hiljem tuua järgi ka oma pere. Analoogseid juhtumeid on juba Eestis ka olemas, kus endised nn “põgenikud” toovad ka oma pere järgi.
Iga migrandi peale hinnatakse kuluvat esmakuudel kuni 10 000 eurot.
Kui rahvuslikud jõud ja isamaalised organisatsioonid hoiatasid omal ajal, et Euroopa Liidule rohkem võimu andes hakatakse varem või hiljem siia rahvusriikide hävitamiseks ja valijaskonna killustamiseks tooma sisserändajaid, keda me ei vaja ega taha, siis tehti neid naerualuseks. Nüüd tundub, et vasakliberaalses meedias “väikesteks Hitleriteks” mõnitatud meestel oli õigus…

Allikas: http://koobas.net/2015/05/14/mask-on-langenud-3/

4 kommentaari:

Anonüümne 20. mai 2015, kell 13:12  

Paistab, et ainsaks lahenduseks jääb RAHOWA.

nuntsel 20. mai 2015, kell 18:16  

see mask langes juba ammu,sest 2012 aastal sai Kalergi preemiaEU president Van Rompuy selle eest,et integreerib immigrane,See on Genotsiid ja eesti rahvas peab ütlema EI sõna,kui muidu ei saa,tuleb EL-le teha teatavaks EL väljastumise ettepanek.Võtke ennast kokku Riigikogu,eesti rahvas ei soovi saada egiptlaseks,kaval väga kaval plaan.Ei multikultuurile ja erinevus rikastab.

maks 20. mai 2015, kell 22:36  

Praegu on lootus. et
Ungari , Tšehhi või Slovakkia ei võta pagulasi vastu ,seda rahva survel. Reform , nn Vabapartei ,sotsid ja kesk annavad survele järgi olles nn "demokraadid".
Heasüdamlikud aafriklaste ülalpidajad.

Anonüümne 22. mai 2015, kell 21:12  

Tülgastav on näha, kuidas "brüsseli ööbikud" siristavad manitsusi eesti rahvale, et lubataks siia migrante. Need "ööbikud" on seal lõputu pugemisega ja oma rahva reetmisega kannuseid teeninud, omale sõpruskonna loonud ja parasiteerivad eu rahvaste rahade peal Häbi neil olgu!!Ja julgevad ka siia rahva ette tulla siristama...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP