RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 28. mai 2015

Valitsus peab ütlema massiimmigratsioonile resoluutse ei

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 27.05.15

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond on seisukohal, et praegu planeeritav Brüsseli poolt kontrollitav keskne immigratsioonipoliitika on Eesti rahvuslikule püsimajäämisele ohtlik. Ühtlasi on kvooditemaatika käsitlemisel ilmekalt näha, et avalikkusele on süstemaatiliselt valetatud. Konservatiivne Rahvaerakond rõhutab, et valitsus ei tohi mitte mingil juhul nõustuda immigratsiooniteema nihkumisega Eesti riigi kontrolli alt Brüsselisse. Muu hulgas ei tohi Eesti nõus olla nö vabatahtlikult Euroopa Liidu sees ümberjaotatavate immigrantide vastuvõtmisega.

„Praegune Euroopa Komisjoni poolt välja pakutav süsteem tähendab, et me hakkame suurel hulgal immigrante vastu võtma mitte lihtsalt praegu, vaid igal aastal, nende arvukus kasvab progresseeruvalt ja ühtlasi kasvab progresseeruvalt ka koormus meie maksumaksjatele,“ ütleb Konservatiivse Rahvaerakonne esimees Mart Helme. „Kumulatiivselt tähendab see, et aastate jooksul jäävad eestlased oma põlisel kodumaal vähemusse ja see tähendab meie rahvusliku hääbumise vääramatust Ainuüksi Aafrikas on ju miljard inimest meie ühe miljoni vastu.“
Konservatiivne Rahvaerakond meenutab, et veel mõned nädalad tagasi eitasid kõik koalitsioonipoliitikud võimalust, et meile avaldatakse survet vastu võtta tuhandeid immigrante. Needsamad poliitikud naeruvääristasid konservatiivide hoiatusi ka enne valimisi, süüdistades meid avalikkuse hirmutamises. Praegused sündmused näitavad, et konservatiividel oli õigus ja immigratsiooniohu eitamine oli valelik.
„Jutt Euroopa solidaarsusest ei kannata vähimatki kriitikat. Needsamad Lääne-Euroopa riigid, kes soovivad enda jaoks probleemiks muutunud immigrante meile nüüd sunniviisiliselt asustada, võtsid aastaid neid omal algatusel ja vabatahtlikult vastu. Meil puudub igasugune moraalne vastutus käesoleva olukorra tekkimise ees,“ ütleb Helme.
Konservatiivse Rahvaerakonna seisukoht on, et Eesti peab jätkama senist ranget immigratsioonipoliitikat ning mitte nõustuma suure hulga meile kultuuriliselt võõraste inimeste asustamisega siia. Euroopas laiemalt tuleb taastada efektiivne kontroll välispiiridel, siia juba saabunud immigrandid tuleb aga tagasi saata. Ühtlasi tuleb kaotada need sotsiaalabi meetmed, mis motiveerivad miljoneid inimesi Aafrikast ja Lähis-Idast igal aastal Euroopasse tulema.

Allikas: http://www.ekre.ee/valitsus-peab-utlema-massiimmigratsioonile-resoluutse-ei/

1 kommentaari:

maks 29. mai 2015, kell 23:49  

EKRE jätku suu kinni!
EKRE on suurim USA toetaja ja Aafrika sõjad on USA poolt tekitatud.
Vaata, kus lähevad USA ideoloogiaga näiliselt vastuollu.
Mc Cain on ju massiimmigratsiooni toetaja.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP