RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 21. mai 2015

MATTI ILVES: HULL ROOTSI PEAMINISTER

Pikemas intervjuus ajalehele "Sydsvenskan" peaminister Stefan Löfven teeb mitmed kummalised avaldused, mis on ka sümptomaatilised ja näitavad tema täielikku mõistmatust, mida Rootsi ja rootslased tegelikult vajavad.

Küsimusele, kas on piir massilisele sisserändele Rootsi, vastab peaminister, et "mingit piiri ei ole ja Rootsi saabuvad immigrandid vastavalt rahvusvahelisele konventsioonile(?) millega me seotud oleme. Me oleme seda teinud juba 1990-ndate aastata algusest.  Me peame tegema sellist investeeringut, sest see on hea pikemas perspektiivis. Sisseränne mõjutab heaolu positiivselt. Meil on väga väike rahvastiku iive, kui meil ei oleks sisserännet siis meie rahvaarv kahaneb."
Lisaks Löfven ütleb, et kõik omavalitsused peaksid olema kohustatud seda koormat jagama ja ta ei välista õigust isegi sundida neid.
Tohutud on kulud massilise sisserändele, millised on ka pidevalt suurenenud ja järjest suurem osa tuleb võtta riigi eelarvest, et nendes oludes toime tulla. See on peaministri arvates "pikaajaline kasum".

Paistab, et ka meie riigiisad hakkavad kasutama sarnast sisserände poliitikat, soovivad nad ju saada uueks põhjamaaks. Huvitav oleks veel teada, millise konventsiooniga Rootsi siis seotud on, et peab endise riigi sisuliselt hävitama? 

Kasutatud allikas: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1238/swedish-pm-no-limit-on-mass-immigration-to-sweden.html

8 kommentaari:

Anonüümne 21. mai 2015, kell 12:03  

Mart Helme ütles Vaba Mõtte Klubis, et kui Eestist lahkub veel 50 000 inimest, siis pensioni-ja sotsiaalsüsteem kukuvad kokku. Samal ajal ei ole meie ühiskond jätkusuutlik, kuna lapsi sünnib vähem kui ühiskonna taastootmiseks vajalik. Kui need 50 000 jääksid, siis me võidaksime vaid aega. Kui poliitikas midagi ei muutu, milles ma kahtlen, siis selle valguses on immigratsioon tulevikus kahjuks vältimatu.

Anonüümne 21. mai 2015, kell 14:03  

Immigratsioon ei lahenda midagi, sest immigrandid ei tee tööd. Rootsis on 80 protsenti immigrantidest töötud, kes elavad abirahadest.
Kui nad Rootsi kopsaka palga eest tööle ei viitsi hakata, siis siinse pisku üle nad ainult naeravad. Seega ei mingeid makse sealt, küll aga küllaga narko- ja muud kuritegevust.

Anonüümne 21. mai 2015, kell 19:32  

Miks Israel ei lase kedagi oma riiki.vōtame juutidelt ōppust.

Anonüümne 22. mai 2015, kell 10:44  

Aga samas Rootsi rahvas ise tahab seda. Keegi ei julge kritiseerida ja nad muudkui valmivad ja valivad selliseid riigi etteotsa. 27% (!) rootsi elanikest on kas ise sündinud välismaal või siis vähemalt üks nende vanematest on sündinud väljaspool rootsit. See protsent üha suureneb. Need andmed on Wikipediast ja Rootsi enda ametiasutustest pärinevad. Seega ei maksa rääkida pidevalt leivivat juttu, et võõrapärast rahavast on rootsis 10-15%. See ei vasta tõele.

Anonüümne 22. mai 2015, kell 12:22  

Raske uskuda, et nad seda tegelikult tahavad, rootslased on lihtsalt poliitkorrektsusega ära tuimestatud. Mida segasem seis, seda kergem on rahvaga manipuleerida. Ja meenutades näiteks Estonia põhjalaskmise-järgseid käike - rootsudel istub finantsvõim nii tihedalt näo peal, et millegi vastu ei juleta enam piiksuda.

Anonüümne 22. mai 2015, kell 21:03  

See on täpselt nii. Tegelikult rootslased vihkavad nii migrante kui ka seda eurojura. Seda räägivad rootsis mõnda aega tööl olnud inimesed -just need , kes on suutnud kidakeelseid rootslasi keelitada suud paotama. Miks nad siis ei protesteeri ja on vait?? Sest heaoluühiskonna teatav stabiilsus ja mugavus on see, mida kardetakse kaotada.Kuni võimud suudavad tagada jõukuse, neelatakse alla ka kogu migrandijant. Kui aga vaesus koputab uksele, tõstab pead ka rahulolematus.

Anonüümne 22. mai 2015, kell 21:48  

aga miks nad sel juhul muudkui valivad ja valivad padupunaseid ja eurotoleraste tüüri juurde? valigu rootsi demokraadid. hääletus on ju salajane, pärast siis tehku silmad suureks ja rääkigu, et nemad valisid ikka sotsiaaldemokraate nagu kõik nn salongikõlblikud inimesed. kas tavarootslane ei suuda tulla mõttele, et veel paar aastakümmet ja põlisrahvas jääb omaenda kodumaal vähemusse????

Anonüümne 22. mai 2015, kell 22:08  

Rootsi rahval puudub selline kogemus nagu eestlastel. Nende maad pole rohutirtsudena katnud võõrrahvaste hordid. Jah , tõesti, nende valimistega on imelikud lood seal. Paratamatult tekib mõte, et kas ka seal tinistatakse valimisi ära nagu oletatavasti meil siin tehakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP