RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. mai 2015

Varro Vooglaid: Uudistekomplekt riikliku propagandateenistuse esilehel (11.05.15.)

Tore uudistekomplekt riikliku propagandateenistuse esilehel. Kuid nagu nõukogude ajal, nii ka nüüd vajavad need paraku veidi tõlkimist tavainimesele arusaadavasse keelde.
1) Vihamõtted (loe: mõtteroimad ehk maailmavaatelised seisukohad, mis ei ühildu dominantsete vasak-liberaalsete hoiakutega) tuleb "seisata" (loe: maha suruda ja ühiskonnast välja juurida). (Seda, mis on vihamõtted ja kuidas neid eristada lihtsalt dominantse ideoloogiaga mitteühilduvatest mõtetest, pole muidugi selgitatud – aga see pole ka lihtinimese asi, sest niisugustele küsimustele vastamiseks on riigiasutustes eksperdid ja küll nemad juba teavad, sest see on ju nende töö.)
2) Euroopa Komisjon teeb ettepaneku (loe: annab korralduse) KVOOTIDE kehtestamiseks, et paigutada põgenikke kõigisse EL-i riikidesse. (Kes sellega ei nõustu, kannab endas vihamõtteid ning on sallivuse, mitmekesisuse, pluralismi, solidaarsuse ja progressi vaenlane. Mida selliste inimestega tuleks teha, selle kohta vt punkti 1.)
3) Haridusminister nimetab vanemate elementaarset õigust valida oma lastele maailmavaateliselt sobilik haridus ja kasvukeskkond "erisooviks", mida ei tule rahastada ühiskonna "ühisest potist". (Ühelt poolt võiks ju algatuseks küsida, kas Reformierakonna riiklikku rahastamist tuleks nimetada erivajaduseks või erisooviks – kuid ainuüksi sellise küsimuse tekkimine kellegi peas, eriti veel praegusel tundlikul ajal, annab tunnistust mitte ainult kalduvusest ühiskonna lõhestamisele ja valitsuse autoriteedi õõnestamisele (et mitte öelda riigivastasele tegevusele), vaid ka vihamõtete kasvamisest või koguni nende vohamisest. Kuidas selliste mõtetega toimida, selle kohta vt punkti 1.)
Aga just praegu, kui ma siin istun, sõeluvad üle Tallinna kesklinna edasi-tagasi NATO hävitajad, et kõigile oleks selge – sõda koputab uksele ja võib kohe-kohe puhkeda, mistõttu tuleb tingimusteta koonduda valitsuse, Euroopa Liidu ja USA selja taha, nagu üks mees, ning neelata suurema hüve nimel alla kõik kibedad pillid, alates vihamõtete "seiskamisest" (st oma maailmavaateliste veendumuste mahavaikimisest või neist lahtiütlemisest) kuni maksutõusudega leppimise ja moslemiimmigrantidele ukse avamiseni, perekonna perverssustega samastamisest rääkimata.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP