RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 31. mai 2015

KOOBAS: Käimas “euroopalike väärtuste” õpetamine?

Saksamaal, 8B klassile tehtud seksuaalkasvatuse tund, kus muuhulgas räägitakse noortele, kui normaalne on omada homoseksuaalseid suhteid ja naisõpetaja näitab koguni poose, mida võimalik kõik kasutada. Selline jaburus on multikulti ajupesuga siis koolidesse jõudnud…

Allikas: http://koobas.net/2015/05/27/kaimas-euroopalike-vaartuste-opetamine/
______________
Olge kindlad, et selline Lääne-Euroopa mandunud ühiskonna "kultuurne" pederastiaõpetus jõuab ka meie koolidesse, meie lasteni. Küll leidub ka õpetajaid, kes riiklikku sundi arvestades selliseid tunde läbi viima hakkavad. Oleme ju praegu veel väga "maha jäänud".
M.I.

11 kommentaari:

Anonüümne 31. mai 2015, kell 12:22  

Jabur igaljuhul, kuid tekstis räägitakse siiski "vagiinasse juhtimisest".

Matti Ilves 31. mai 2015, kell 12:47  

"...kui normaalne on omada homoseksuaalseid suhteid...". Kas pole siis loogiline, et näitlikustatakse ka pederastiaõpetus?

madis 31. mai 2015, kell 13:06  

... et tunnistusel oleksid hinded korras!

merike laats 31. mai 2015, kell 13:20  

...selles vanuses võiks lastel olla näiteks ilusa romantilise filmi põhjal aimu esimese suudluse veetlusest.Näidatavad pornograafilise tähendusega asjad ja selle teostajad peaks panema kinnimajadesse.See on õõvastav ja jälk.Nooruses sai vaadatud kauneid india filme ilusate laulude ja tantsude ja riietega/no on jama-hakkasin kirjutama rõivastega...ent kohe muutsin sõna teisemaks/.Mäletan muinasjutufilmi "Kolm pähklit Tuhkatriinule"...seda samas vanuses-seitsmendas-kaheksandas klassis.Me olime hoitud ja kaitstud labasuste eest-veel enam...vaimse vägistamise eest.Keegi ei tahtnud meilt võtta ära meie lapsepõlve või noorusiga.Kuid nüüd muudetakse normaalsused hälbeks.Minimissid-meikimine nende kõige pisemate puhul.Siis alkoholism ja lömastav seksuaalsus.Tüdrukuteks ja poisteks olemise TÄIELIK HÄVITAMINE"uue genderreaalsuse" pealepressimisega.Perede lõhkumine.Ema ja isa tähenduse hävitamine......Selle kõik on meile toonud läänest lähenev moraalsuse allakäik.Kuhu jõuab ja kas laseme sel juhtuda...ei teagi.

Matti Ilves 31. mai 2015, kell 13:34  

Merike, kõik õige. Loodame vaid, et Euroopa Liit laguneb (kõik eeldused selleks juba olemas) ja saame edaspidi iseseivas riigis demokraatlikult omi asju otsustada.

Andres 31. mai 2015, kell 15:34  

Kahjuks on see info väär. Lähem selgitus saksa keele oskajale: http://www.mimikama.at/allgemein/die-realitt-an-deutschen-schulen-schwachsinn/

Anonüümne 31. mai 2015, kell 16:44  

MÕELDES SIIN EESTI JA EESTLASTE MAHAMÜÜMISEST....Arvaku kes mida tahes, kuid ei ole teisejärguline see, millise taustaga on meie valitsejad.Kui on segaperedest -siis mis huvi on sellistel isikutel võidelda eu-jaburdustega? See eestluse ja rahvusriigi värk ei ole ju neile esmatähtis!Neile on tähtsam võimu ja positsiooni säilitamine.Rahvuslus ongi sellistele tülikaks kõrvaltegevuseks, nagu näha....Siit ka pressingud eesti rahvale -küll eesti keele reostamine muukeelse risuga, küll pederastia pealesurumine,küll murjanitest migrandid...Miksitud isiksus POLE HUVITATUD nende eesti rahvale eluliselt tähtsate probleemide lahendusest. Samamoodi hävitatakse riiklikul tasemel meie kultuuri -lammutatakse hooneid jne.

Anonüümne 1. juuni 2015, kell 15:29  

http://theafricanspear.com/2015/04/21/common-core-teaching-children-sex/
https://www.youtube.com/watch?v=1dX5vYPzMn0&feature=player_embedded

maks 1. juuni 2015, kell 17:44  

Matti Ilves kui arukas inimene
peaks teadma, et sellise hävitava poliitika taga POLE Euroliit vaid
Euroliit on ju käsualune ja Europarlament allakäiku seadustav instrument.
Kus kohast tulid homomarsid Eurolandi? es tegi need kohustuslikuks algul saksas ja siis teistes riikides?
Ikka meie kallis USA kus asub keskorgan ja kes on eestluse päästja lihtsameelsete silmis.
Olge selge pilguga.

Matti Ilves 1. juuni 2015, kell 22:20  

Maks, muidugi on teil õigus, kõige taga on USA. Meil on aga tähtis väljuda E Liidust, saada uuesti iseseisvaks ja siis on allas võimalik üldse midagi muutma hakata.

Carl 19. juuni 2015, kell 12:45  

On kaks peamist kontingenti, kes levitavad süstemaatiliselt lausvalesid. Need on Rootsi kommunistid ja Venemaa trollid. Ja veel muidugi Matti Ilves. Kas ka Mostva trioll? Ei tea. Nagunii kustutab ta minu kommentaari, sest tõde tuleb ju varjata. Aga valetada omaenese rajvale ja seda süstemaatiliselt...

Antud pildid on pärit Jacksonville'st, Floridast, kus Middle School'i õpetaja jagas õpilastele (hetero)seksuaalset õpet. Lapsed tegid sellest pilte ja levitasid neid Imgur portaalis. Loomulikult see õpetaja vallandati.

Aga Matti Ilves leidis kohe paiga, kus temataoline oli asjast teinud kuulujutu, asukoha liigutanud Saksamaale ning kuidas muidu - homod on ju kõiges süüdi. Ilmselgelt leidub keegi, kes jagab edasi Matti Ilvese postitust ning keegi jagab postituse postitust ning ring saab täis. Selliseid suletud ringi 'tõendusmaterjale' leidub nii siin kui ka SAPTK leheküljel.

Tõde asub siin, aga sellest pole Matti Ilves huvitatud. Tema kihu on ikka kahtlastel lehtedel kolada:
http://modernwomandigest.com/jacksonville-florida-teacher-suspended-shocking-sex-ed-demonstration/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP