RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. mai 2015

MATTI ILVES: EESTI EESKUJU - AUSTRAALIA!

"Vikerraadio" seab Eestile eeskujuks multikultuursuses Triin Pehk´i suu läbi ei rohkem ega vähem kui Austraalia. Austraalias pidi elama sõbralikut koos juba üle 200. rahvuse ja nad rikastavad koos teineteise kultuure. Saates toodi ka intervjuu ühe vanema kohaliku eestlasega, kes kiitis igati seal valitsevat multikultuursust.

Natuke häbi oleks eeskujuks tuua USAd, sest seal elab põlisrahvas indiaanlased siiamaani reservaatides, nüüd aga leiti teine sisserändjate maa. Ega Austraalias ei ole põlisrahva aborigeenide elu kerge olnud.
2001. aasta rahvaloendusel tunnistas end põlisrahvaks aborigeeniks ainult 410 000 inimest, vaid 2%(!) rahvastikust.
Aborigeenide kallal vägivallatsemine (ka otsene tapmine varasemal ajal) kestis 20. sajandi keskpaigani ja varjatult ka hiljem. Selle üheks näiteks oli, et aborigeenide naistelt võeti vägivaldselt ära segaverelised lapsed.

Ega Eesti rahvaste arvu poolest enam Austraaliast väga maha ei jäägi, me peaksime olema igati eeskujulik multikulti osariik, sest viimase rahvaloenduse järgi elab siin 192 eri rahvust. Aga küsimus on ilmselt selles, et eestlased on oma kodumaal veel selges enamuses ja see paistab E Liidule, ning suurtele multikultuulastele üldse mitte meeldivat.
Praegu on E Liidus plaan, mis sunniks meid vastu võtma võõrast kultuurist pärit pagulasi.  Esialgu peaks Eesti võtma vastu neist pagulastest (pagulaslaagitest väljaspool ELi) 1,63 protsenti ehk 326 inimest. Neile lisanduvad kava järgi veel pagulased kes paigutatakse ümber Euroopa Liidu siseselt, neid on arvatavast 700! See ei ole kõik, hiljem tulevad veel arvukad sugulased, mis on samuti nende "inimõigus". Arvatavasti saabuvad ka Eestisse ISISe terroristid, nii nagu kirjutati Delfi artiklis - SIIN.

Suures osas tänapäeva maailmas ja Euroopa Liidus näib kahtivat deviis: Ubi bene, ibi patria (kus on hea, seal on kodumaa).

Video meie pagulastest:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP