RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. mai 2015

MATTI ILVES: "KOOSTÖÖ" OPOSITSIOONIERAKONDADE VAHEL

Kirjutsasin alles hiljuti, et EKRE peaks lõpetama koostöö Keskerakonnaga ja vaid siis saaks kasvatada rahva hulgas populaarsust ja võtta järgmistel Riigikogu valimistel Mart Helme seatud eesmärgipärased 51 kohta, sellest lugege SIIT.
Nüüd "Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon Riigikogus saatis täna (30.04.15) Õiguskantslerile avalduse, milles palub tal algatada põhiseaduslikkuse järelevalve menetluse Riigikohtus Eesti - Vene piirilepingu vastavuse osas Eesti Vabariigi Põhiseadusele." Sellest lugege SIIN.
Usun aga, et ega uus õiguskantsler menetlust ei algata, Riigikogus lausus Ülle Madise: "Põhiseadus ei tohi olla malakas, millega õiguskantsler või ka kohus ajab läbi omaenda maailmavaatelisi eelistusi." EKRE poolt on see siiski igati õige, olgugi, et läbikukkumisele määratud tegevus.

Nüüd aga opositsiooni ühtsusest, mida tegelikult ei ole. EKRE püüdis piirilepingu küsimuses läbirääkida Keskerakonnaga ja muidugi jooksid need kõnelused liiva. Teatati, et Keskerakond hääletab piirilepingu poolt ja sellega siis on Riigikogus vajalikud hääled koos isegi kuhjaga, sest siin on tarvis kahte kolmandiku ehk 68 saadiku häält, ning tingimata ka hääli opositsioonist. Keskerakond näitab ennast tüüpilise kartellierakonnana, nad ei hooli Eesti riigi ja isegi osariigi tegelikest huvidest, vaid väljamõeldud pseudohuvidest, mida ka valitsuserakonnad järgivad.
Selline "koostöö" siis opositsiooni vahel, mida EKRE ikka veel soovib järgida iseenda mainet kahjustades.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP