RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 10. mai 2015

Raivo Orgusaar: Sellised toovad meile läänesuunalt siia kultuuri

Sellised toovad Meile läänesuunalt siia kultuuri!!!??? Kui muidu seda kultuuri omaks ei võta, siis sunnime omaks võtma. Valitsus on saanud selle eest üüratu altkäemaksu, nüüd on kohustus mistahes perverssusesd siin ka läbi suruda, rahval tuleb sellega aga vaikimisi norguspäi leppida.
http://www.telegraph.co.uk/comment/10948796/Paedophilia-is-natural-and-normal-for-males.html

Või siiski...
30. mail kell 12 keskpäeval toimuvad kõikjal üle maamuna Norra saatkondade ees leinamiitingud, koos leinaroosidega, Norra valitsuse poolt vanematelt äraröövitud laste mälestuseks. Kes veel ei tea, siis viimase 5 aasta jooksul on Norra "lastekaitse" tavaperedelt ära konfiskeerinud üle 61000 lapse, kellet 40000-l on kohus keelanud igaveseks vanematega kokkusaamise! Lahe, eks, seda selleks, et vanemad ei teaks, mis laste elust edasi saama hakkab ja kas Nendel elu üldse enam hakkabki!

See on siis nüüd heaoluriigi musternäidis!? Kurb on see, et enamus lastest kes "parema" elu nimel vanematelt kohtuta lihtsalt ära võeti, leiavad omale asenduskodud homodest peredes, salajastes pedofiiliaklubides ja hukkuvad elundidoonorluse läbi ja kõrgtasemelistel veristel seksorgiatel, mida harrastavad briti, belgia, hollandi ja vatikani kuninglikud ja ilmselt ka vanade pedofiiliatraditsioonidega norra kuninglikud perekonnad ja kõrgemad riigijuhid!!!

Veel kurvem on aga see, et reformietturkond on selle seaduse vastu võtnud ka siin, Meil ja seda hakatakse ulatuslikult ellu viima järgmise aasta 1. jaanuarist!

Kas Te täiesti tavalised perekonnad olete ikka valmis oma lapsi pededele, lesbaritele, pedofiilidele kasvatamiseks ära loovutama? Või ehk hoopis kellelgi sodist end haigeks söönule ja alkost põduraks joonule ahelsuitsetajale koguni elundidoonoriks ohverdama? Ehk aga hoopis mõnele kõrgema "heaoludemokraatia" kantsi perverssetele isevalitsejatele piinarikasteks sekssadomängudeks ära loovutama? Milline au ju? Või siiski oleks nüüd aeg ETV joovastusest kaineks saada ning mõista, mida tegelikkuses Meie ja Me lastega satanistlike euro ja ameerika valitsejate poolt kogu euroopas ja põhja ameerikas ning austraalias juba korda saadetakse!

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 11. mai 2015, kell 13:53  

Kui apaatia valitseb meie rahvast ja abi mujalt ei saa, siis minu lapsed võetakse ära üle minu laiba!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP