RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. mai 2015

MATTI ILVES: SAKSLASED ON ENAMUSES EUROSKEPTILISED!

Hiljutine uuring näitab, et vaid 47 protsenti usub, et euro on toonud Saksamaale rohkem kasu kui kahju. Just üllatavalt noorte sakslaste osakaal on euro vastaste hulgas suur ja nad on pettunud, et ei näe D-märki oma rahvuslikul valuutal.

Selline murrang on siis toimunud 13 aastat pärast € kasutuselevõttu Saksamaal. Seda näitab Bank of Scotland´i "Säästjate Kompass 2015", vaatamata tugevale poliitilisele reklaamile rahaliidule arvavab enamus sakslasi, et euro Saksamaale on toonud rohkem kahju kui eeliseid ja ainult 47 % usub veel, et euro on toonud Saksamaale kasu.
Lisaks on ka Saksamaa investorid euro suhtes väga skeptilised. Enam-vähem pooled investorid leiavad, et riik loobub € aasta või siis 20. kuu jooksul.

Märkimisväärne on samuti see, et isegi 13 aastat pärast euro kasutuselevõttu paljud sakslased hoiavad oma raha kodus Saksa markades, see summa on arvatavasti 13 miljardit DM!

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/05/04/umfrage-die-deutschen-sind-mehrheitlich-euro-skeptiker/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP