RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. mai 2015

MATTI ILVES: ISLAMIUSKU PAGULASE PERE RAKVERES

Eesti inimesed on praegu ärevil, et meile määratud kvoodipagulastega võib siia saabuda palju kultuuriliselt võõrast rahvast ja isegi ISISe saadetud terrosiste. Sest meie valitsus paistab igati immigrantide vastuvõtuks valmis olevat ja praegu käib ka rahva positiivne töötlemine ajakirjanduse kaudu.

Toon ainult ühe näite ühest Rakvere linna lasteaiast, kus käib immigrandist islamiperekonna laps. See poiss osutus kohe eriti vägivaldseks, ka lasteaia õpetajatel oli temaga raske, rääkimata lastest. Peale lühiajalist seal viibimist saadeti poiss lasteaiast ära, kuid mitte kauaks, varsti oli ta tagasi lasteaia teises rühmas. Ilmselt rikuti 1. rühmas rängalt pagulaste inimõigusi.

Perekonnast teavad lasteaia töötajad vaid seda: neile osteti või üüriti korralik sisustusega korter ja saavad ilma töötamata niivõrd head sissetulekut, et ostavad lastele nii kalleid riideid mida enamuses meie töötavad perekonnad endale lubada ei saa.
Vesteldes immigrantide perekonna tugiisikuga, ei saanud õpetajad palju targamaks. Üteldi vaid seda, et ta ei tohi midagi rääkida, sest kõik, mis puudutab immigrantide perekondi on riiklikult salastatud.

Loodame veel, et olenemata meie riigiisade entusiasmist, võime nendest kvoodipagulastest siiski pääseda, sest paljud riigid on selle vastu, nüüd ühines nendga ka Prantsusmaa(!), Estonian Anonymous: "Peaminister Manuel Valls ütles, et tema valitsus on kvoodisüsteemi vastu ja et „see ei ole kunagi olnud osa Pariisi ettepanekutest“. „Selle asemel tuleks avada sisserändajate vastuvõtukeskused Aafrikas,“ ütles Valls."
Samuti on selline kohustus otseselt Euroopa Liidu aluslepingu vastane ja selliseid kohustusi ei saa Euroopa Komisjon liikmesriikidele seada. Henn Põlluaas: "Lissaboni leppe järgi ongi immigratsiooniküsimused täielikult liikmesriikide endi otsustada ning Dublini määrus kohustab riike katma kulud ja tegelema ise immigrantidega, kelle nad on vastu võtnud." Raamdokument "Eesti EL poliitika alused 2011-2015" kinnitab, et pagulaste ümberpaigutamine ja ümberasustamine peavad jääma liikmesriikidele vabatahtlikuks ning et illegaalse sisserände takistamiseks EL piiridel tuleb kasutusele võtta efektiivsed meetmed."
Ei pääse me aga valitsuse vabatahtlikult võetud pagulastest ja seda immigrantide arvu võib mõne ettekäände alusel lõpmatult suurendada.

6 kommentaari:

Anonüümne 18. mai 2015, kell 20:30  

Lasteaeda paigaldada turvakaamarad, koolides juba on, paigaldasin neid aastatel 2005 või 2006. Ainult välja ja koridoridesse, miskipärast klassidesse ei pandud, seal oleks ka vajalik. See oli koolivägivalla ärahoidmiseks.

Anonüümne 20. mai 2015, kell 21:13  

mis kuradi öigusega yks agressiivne pärdik terroriseerib muid lapsi!

Anonüümne 24. mai 2015, kell 14:59  

Tore, et inimesed kirjakunsti harrastavad. Kuid tegu on tõsise teemaga ja DELFI KOMMENTAARI tasemel on lubamatu teiste inimese elu solkima hakata.

Unknown 25. mai 2015, kell 09:58  

Mis kuradi pärast me soosime pagulasi kui on mingi jama on alati valge süüdi mitte must nõgikikas.Kes seletaks selle mulle ära.
Kui viibid võõral maal pead austama selle riigi kombeid ja rääkima selle riigi keelt ja kui ei siis kao siit!
EI MIGRANTIDELE VÕÕRAST KULTUURIRUUMIST!

Anonüümne 28. mai 2015, kell 09:35  

Kas see perekond ei lõhna selle järgi, et nad on rahvusvaheliste luureorganitega koostööd teinud ja omad välja andnud ning tasuks selle eest saanud siin mugava äraelamise. Nad oleks võinud tänulikud olla ja mitte hakata terroriseerima meie lapsi. Pealegi kuidas nad nii kiiresti lasteaia koha said kui meie lastelegi ei jätku ja kuna nad kodused siis miks üldse last lasteaeda panna?

Unknown 10. august 2015, kell 09:24  

Sellisi vägivaldseid lapsi on igas rahvuses,mis tähendab eriti vägivaldne?jooksis ja nuga käes ja pussitas kasvatajaid ja lapsi vä? Pole vaja üle ka pakkuda.See kui kalleid riideid keegi oma lastele ostab,ei pea teisi kottima.Nii et puhake jalga



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP