RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. juuni 2012

Eesti maksumaksja ei pea päästma Hispaania panku

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) peab rumalaks ja kahjulikuks valitsuse otsust toetada eesti maksumaksja rahaga Hispaania panku.
Eesti pole mingil moel seotud Euroopa võlakriisi tekkega ning eurokriisi lahendused ei ole Eestis või Toompeal. Meil puudub nii moraalne kui juriidiline kohustus anda Eesti mõistes hiigelsummasid meist oluliselt rikkamatele riikidele, kes naudivad meist oluliselt suuremaid eurotoetusi. Selles valguses pole jutt solidaarsusest kuidagi põhjendatud.
«Meie seisukoht on lihtne: euro päästmine pole Eesti rahva või valitsuse võimuses ega ka mitte meie kohustus. Seda üritades maksame me end lihtsalt vaeseks ilma midagi vastu saamata,» ütles EKRE esimees Margo Miljand.
«Euroopa on aastakümneid nautinud heaolu, millest meie ainult unistanud oleme,» selgitas EKRE juhatuse liige Martin Helme. «Nad on teinud seda tuleviku arvelt ehk võlgu elades. Nüüd üritavad nad seda teha vaeste Ida-Eurooplaste arvelt ehk lasta võlad kinni maksta teistel. Meie valitsuse ülesanne on kaitsta Eesti rahvuslikke huve, kaitsta Eesti rahva heaolu, mitte lüüa kulpi ja anda rahva raha rahvusvaheliste pankade vastutustundetu ärikäitumise kahjumite katmiseks.»
_________________________
Lugege lisaks veel SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP