RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. aprill 2016

30 % reformi valijatest olid 80+

Aivar Tamm: 30 % reformi valijatest olid 80+...mõned isegi 100 aastased ... halloo 90-100 aastane ei mõtle enam kauge tuleviku peale, vaid, kas kuidagi veel aasta kaks ära elada, poliitikast rääkimata ... käisin just ühe 92 aastase juures, tal ei ole muu tähtis, kui tuba soe ja söök olemas poliitikast teab nii palju, kui AK või ajaleht näitab...teadagi mis sealt tuleb...valimas pole juba aastaid käinud ja ei lähegi, ka arvutit pole kunagi olnud ja ei tahagi ... aga hooldekodude vanurid jooksevad siis tormi valima arvutite taha või ... juhataja valib ise nende eest kuidas vaja on ja koduste vanainimeste eest valivad nende lapsed või hooldajad, id-kaart ju nende käes, et asju ajada, ja teada,kuidas need valivad, nii nagu ise tahavad.

Allikas: Helle Kullerkupp, Facebook

3 kommentaari:

Anonüümne 3. aprill 2016, kell 15:38  

Räägin teile ühe loo. See ei juhtunud ilmsi, ma nägin seda kõike unes.

Erialaselt tegelesin palju vastavate küsimustega, mis eeldasid avalike andmete päringuid. Kõik oli lihtne ja mingeid üllatusi ei esinenud, kuni ühe ilusa päevani. Ma nägin unes, et tegin täiesti juhuslikult päringu ühe kõrge riigiametniku suunas, kelle suhtes avaldati hoopis kummalised andmed. Avalik allikas väitis isiku nimeks hoopis midagi muud ja tema isikukood oli teistsuguse algusega, mis viitas samuti asjaolule, et andmed ei klapi kohe absoluutselt.

Jätkasin magamist ning uni muutus järjest huvitavamaks.

Antud kõrge ametikohaga isik paistis olema väga hea teenistusega ning soetas palju kallist vara. See vara läks unenäos nähtu põhjal hoopis teisele nimele. Peale edasist avalike andmetega uurimistööd, nägin unes, et isikul oli mitu identiteeti. Kuskile teatada või täpsustavalt küsida polnud mõtet, kuna antud isikul oli unenäo põhjal väga suur mõjuvõim õigusorganite üle. Unenägu jätkus.

Kuna unenägudes puudub igasugune loogika, avanes järgmine pilt, kus oli suur ruum, mis meenutas arhiivi. Udukogu meenutav isik kinnitas, et ID süsteemide loomise käigus loodi väga suur hulk ID inimesi. Küsisin unes, mida ta selle all mõtleb? Udukogu vastas, et loodi kümned tuhanded isikud, kes füüsiliselt ei eksisteeri ning nad on fiktiivsed, on olemas täiesti ametlikud kehtivad ID kaardid, neil on andmebaasides mingisugune näiline elutegevus ja pealtnäha usutav taust. Loodud ID fantoominimesi saavat kasutada väga erineval moel, riiklikult vajalike operatiivtööde kasuks, vajaduse korral VIP inimestele alternatiivse elu loomisel, sealjuures mitmesuguste spekulatiivsete vajaduste tarbeks. Ütlesin, et meil on ju rahvaloendused, mille peale udukogu ainult muigas.

Uni hakkas ebamugavaks muutuma, kuid magasin edasi. Küsisin udukogult, et järelikult saab olematuid inimesi, kes eksisteerivad ID kaartide ja fantoomelulugudega, kasutada näiteks mitmesuguste maksete või näiteks mõne huvigrupi taskusse fiktiivsete ID vanurite pensionirahade kantimiseks? Udukogu hakkas naerma ning ütles: "ja mitte ainult!".

Tundsin end kehvasti ning halb uni hakkas ebameldivaks muutuma. Mulle ei meeldi halba und näha. Tundsin, et unustan kogu une ja hakkan palju rahulikumat elu elama.

Õnneks ärkasin! Õhtune eine oli liiast ning enam vastu ööd ei maksa täiskõhuga magama minna. Enam soovi enam sellist und näha ja hoian valedest otsustest eemale.

Soovitan kõigile tervislikke eluviise, et elada vanaks ning sealjuures õnnelikult!

Indrek Särg 3. aprill 2016, kell 19:08  

VÄGA OLULINE UNI!!!

Anonüümne 19. aprill 2016, kell 19:19  

http://tarbija24.postimees.ee/3661843/peretoetuste-maksmine-jouab-varsti-e-ajastusse

«Vajalikud IT-arendused on praegu graafikus. Võtame uued lahendused kasutusele etappide kaupa, et üleminek oleks võimalikult sujuv ja tehniliste tõrgete korral oleks inimestele tagatud teenuste osutamine,» ütles Aaviksoo.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP