RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 21. aprill 2016

Priit Pärn: Kes pani Eesti poliitikas aluse korruptsioonile?

Kas te teate, kes pani Eesti poliitikas aluse korruptsioonile?
Õige vastus on Siim Kallas. Siim oli see mees, kes varastas miljoneid dollareid, et siis osa sellest rahast läbi R-Hoolduse Reformierakonda pumbata ja selle abil võimule tulla.
Alates aastast 1999, kui Siim suurvargusest saadud raha abil Reformierakonna meid jäädavalt valitsema ostis, on KÕIK teised erakonnad olnud sunnitud Reformierakonnaga konkurentsis püsimiseks varastama ja sõlmima korruptiivseid tehinguid.

Siimu otsene süü on ka see, et Edgar Savisaar oli sunnitud tegelema korruptsiooniga, et Villu Reiljan oli korruptant jne. Sellele kõigele pani aluse Siim Kallas.
Siim on keeranud kogu Eesti riigile kokku sellise käki, et tal tuleks presidendiks kandideerimise asemel kodakondsus ära võtta ja Eestisse sisenemise keeld peale panna.
Loodame, et Mart Helmel jätkub jõudu see korruptsioonipusa lahti harutada ja Eesti õigele teele juhtida.
Allikas: Facebook
_____________
Lisan veel, Siim Kallas ütlse Delfis: "Kahju on sellest, et kui rahval lasta midagi valida, siis lõppeb see niikuinii katastroofiga, sest 70% rahvast on lihtsalt puruloll...". Tore arvamus eesti rehvast! Vasakpoolsed liberaalid saavad vaid nii alahinnata ja häbeneda meie rahvast.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 21. aprill 2016, kell 12:14  

Vahi, vunts tahab veel presidendiks ka! Rahvas! - Millal me lähme parasiiditõrjet tegema???

Anonüümne 21. aprill 2016, kell 12:57  

Ja lisame veel -kas mitte tallinna tehnikaülikooli ei ole juhtinud aastaid Milli-Siimuga ühes müürivendade klannis istunud tegelane? Ja kes on seal praegu istuv Samba-Jaak??



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP