RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. aprill 2016

MATTI ILVES: MAAILM OLEKS PAREM PAIK, KUI SADDAM JA GADDAFI OLEKSID VEEL VÕIMUL

Donald Trump: "Maalilm oleks palju parem paik, kui Saddam ja Gaddafi oleksid veel võimul ja seda 100 %", ütles ta otse eetris.

Gaddafi valitses Liibüas nelikümmend aastat (tapeti 2011) ja minu teada hukati sealsetes vanglates ainult 40 kurjategijat, kohutav julmus diktaatori poolt. Gaddafi viis riigi ja rahva õitsvale järjele riigile kuuluva naftakompanii tuludega. Nüüd aga peale NATO riikide korraldatud revolutsiooni valitseb seal kaos ja riik on jagatud erinevate klannide vahel ja kehtestatud ranged šariaadiseasused. Pole enam ka riikliku naftakompaniid, kuna nafta on läinud suures osas lääneriikide kätte ja need on ka ainsad lepingud mis seal peavad.

Nüüd on Lääs püüdnud seal kehtestada ühtse valitsuse, aga sellest ei tule midagi välja. Seda lihtsalt ei tunnustata. Liibüa kaost kasutades tuleb Euroopasse ka suur osa põgenikest-immigrentidest ja mitte ainult liibüalasi.
Saddam oli küllaltki julm diktaator, tema käe läbi kannatasid eriti vabadust ja oma riiki ihkavad kurdid (keda olevat tapetud isegi gaasiga tervete külade kaupa) kuid ka teised režiimivastased.
Oli see Saddam Hussein mis ta oli, aga riigis valitses kord. Iraak oli tegelikult hea näide sellest, kuidas kogu süsteem toimis.

Ega lääneriikidel ei maksa unistada araabiamaailma demokraatia viimisest. Ütelge üks Araabia riik, mis oleks demokraatlik? Seda lihtsalt ei ole, sellest hoolimata on USA ja Euroopa Liidu suhted mõningate diktatuuririikidega suurepärased. Kui rääkida demokraatiast, siis Süüria oli neist arvatavasti üks kõige demokraatlikum. Valitud presidendile Bashar al-Asad´ile sai saatuslikuks nafta! Just enne "kodusõda" avastati Süürias suured naftaleiukohad. Naftat leiti ülisuurtes kogustes ja kui need kasutusele võtta, võib naftatoodang tõusta seal sama suureks kui on naftarikkas Kuveidis.

Iraak on paisatud USA alustatud 2003. aasta sõjaga ning Saddami kukutamisega tõelisesse kaosesse ja on muutunud igasuguste islamiterroristide kasvulavaks! Sealt on sirgunud ka üliverine Islamikalifaat ehk ISIS, selle võitlejatega püüab nüüd toime tulla nõrgaks ja otsustusvõimetuks jäänud piirideta Euroopa Liit.

Kordan ikka ja jälle, et tuleb kiirames korras lahkuda sellest liidust! Mida kauemaks me sinna jääme, seda suuremad saavad olema eestlaste kannatused. Ei maksa uskuda ELi asehaldurite propagandat!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP