RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. aprill 2016

MATTI ILVES: MERKEL SOOVIB KASUTADA SISEJULGEOLEKU TAGAMISEKS SÕJAVÄGE

Merkel ja tema kamp soovib nüüd võtta kasutusele sõjaväe (Bundeswehri) siseturvalisuse tagamiseks. Ainult aasta on mööda läinud sellest ajast, kui siseminister Thomas de Maiziere (CDU) teatas, et sisejulgeolekuga saab suurepäraselt hakkama politsei.
Nüüd aga on kuulda olnud, sama ministri Thomas de Maiziere poolt, et Saksa föderaalpolitsei on ületöötanud ja ülepinge all kannatav ning alarahastatud.

CDU/CSU parlamendifraktsiooni kinnisel koosolakul Berliinis arutati vastavat plaani teatas ajaleht "Bild" ja kirjutas, "meil tuleb nüüd silmitsi seista täiesti uute väljakutsetega", ütles riigikaitse pressiesidaja Henning Otte.
Uued eeskirjad, turvalisuse arhitektuur ja mängureeglid peab koostama vastav komisjon. "Selline lähenemine on 2017. aasta koalitsiooniläbirääkimised teema", lausa nõudis Otte.

Paistab, et sellel nõupidamisel ei räägitud eriti immigratsioonikriisist ja sellega kaasnevatest ohtudest, mängu toodi aga hoopis Putini kaart. Väideti, et Kremli liider Vladimir Putin (63) on üles ehitatud varjatud lahingugrupi Saksamaal ja teistes Lääneriikides!

Vaat, nii liigubki EL nüüd liberaaldemokraatia poole.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/04/11/merkels-union-will-militaer-fuer-innere-sicherheit-einsetzen/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP