RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. aprill 2016

MATTI ILVES: VASTSÜNDINUD LASTE MIKROKIIBISTAMINE ALGAB EUROOPAS DETSEMRIS 2016

Fotod on illustratiivsed

Nüüd lõpuks peame olema valmis selleks, et detsemrist 2016 alustatakse Euroopa Liidus vastsündinute mikrokiibistamist (tähtaega lükati edasi), sellest on teatanud juba arvukad allikad. Nüüd peame leppima sellega, et juba väikelapse iga samm on jälgitav Suure Venna (Big Brother) poolt.

Meid lohutatakse kõigepealt sellega, et laste tervislik olukord jälgitav reaalajas ja arstidel ning vanematel on tervisest kogu aeg ülevaade olemas.
See on mikrokiibi vaid üks ja väike ülesanne. Ohtlikuks muudab asja see, et peale selle kogutakse ja säilitatakse nende abil isikuandmeid. See väike kiip suudab veel täita (lisaks pangaandmete hoidmisele) tervet rea funktsioone, mida keegi meile ei teata ja me tegelikult ei tea mida see võimaldab teha, kui kiip hakkab tööle täisvõisusel.
Kiibi kasutamise on juba heaks kiitnud paljud riigid ja isegi FDA (Food and Drug Administration) ametnikud. Ka Eestis käib juba vabatahtlik kiibistamine.

Video sellest, mida miljardärid eelkõige soovivad meiega teha, tuleb juttu ka kiibistamisest: N.Rockefeller avaldab Maailmavalitsuse lõpliku sihi - kiibistamise. "Kõigil inimestel peab olema kiip ja kogu tema raha ja sissetulekud peavad olema seotud selle kiibiga ja kui nad teevad midagi, mida me ei soovi või kukuvad protesteerima, siis lülitame neil lihtsalt kiibi välja ja ongi kõik!" Inimesed muutuvad koheselt lindpriiks.


Kasutatud allikas: http://healthcareinformations.com/index.php/2016/04/06/european-newborn-babies-will-microchipped-december-2016/

7 kommentaari:

Anonüümne 22. aprill 2016, kell 13:29  

Nüüd täpselt ei tea, sest internetifaktid on sellised nagu nad on. Igaljuhul mind ja mu pere tuleb ennem ära tappa, siis võite kiibistada meid palju tahate. Kunagi olin 5 aastane päga, siis vanaema luges Ilmutuse raamatust metsalise märgi kohta, vandusin, et mina ei lase endaga midagi sellist juhtuda, ise lootes, et see kõik on üks muinasjutt - siiani loodan :D !

Igaksjuhuks : http://www.hoax-slayer.com/newborns-microchipped-europe-may-2014.shtml

Võib-olla on sellised uudised inimeste psühholoogiline kontroll, et näha nende(meie) reaktsiooni, vastavalt reaktsioonile ka tegutsetakse.

Unknown 22. aprill 2016, kell 14:14  

Anonüümsele. Kõik on tore aga oma nime alt teie kirjutada ei julge.Head soovides.Andres Kivimägi.

Anonüümne 22. aprill 2016, kell 14:21  

Teie kirjutatakse suure algustähega.

Allan Sarri 22. aprill 2016, kell 16:03  

Huvitav, kas Anonüümsete Kommentaatorite (AK) sõprusgrupp käib ka kusagil koos?

Anonüümne 22. aprill 2016, kell 22:51  

Juba on siia laiama tulnud need nimekommentaatorid. Vaba maa -siiani veel-igaüks teeb, kuidas tahab.Kas ka siin käib kamandamine täie hooga ja õpetamine, kuidas inimesed peavad elama.Kõik need andresed ja allanid -kui teil huvitavaid mõtteid pole avaldada, ei aita ka oma nimede kellamine....

Heiki Põldaru 23. aprill 2016, kell 09:08  

Ega mulgi muud huvitavat pole lisada, kui vaid seda, millest jutt alguse sai Ilmutuse raamatust peatükist 13:
16 Ja ta tegi, et kõik - pisikesed ja suured, rikkad ja
vaesed, vabad ja orjad - võtaksid endale märgi oma paremale
käele või oma otsaette,
17 ning et keegi muu ei tohiks osta ega müüa kui vaid see,
kellel on märk, kas metsalise nimi või tema nime arv.
18 Siin olgu tarkust! Kellel on mõistust, see arvutagu
välja metsalise arv, sest see on inimese arv, ja tema arv on
kuussada kuuskümmend kuus.
Tarkust soovides...

LiisK 25. aprill 2016, kell 18:08  

Ma paluks linki vastavale direktiivile mingil ametlikul lehel: WHO, Euroopa Komsjon, Euroopa Meditsiiniagentuur... see uudis on täielik bullshit.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP