RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. aprill 2016

Raivo Orgusaar: Hakka elama juba täna!



Kuid ... kas elu tulevikuta on ikka elu?

Maailma valitsevate juudaste peaeesmärgiks on Inimeste arvu vähendamine ja see hõlmab ka sündimiste arvu piiramist. Eelkõige puudutab see valge aariarassi väljasuretamist sündide piiramise ja peredest aina sagedasema laste äravõtmise teel ning muidugi ka värviliste rassidega ärasegamise kaudu. Just seetõttu lavastatakse nüüd aina enam linateoseid, kus tõstetakse esile "uusmoodset" tibindust, täielikku enesekeskset ja ebanaiselikku lastetust, tehes seda veel ka samasooliste kooselu rahvale juba maast madalast pähemäärimise kaudu. Üha enam on näha ja kuulda taoliseid reklaame ja "teadmisi", avalikus ruumis aina enam kõlavaid "õpetusi", kus laste kasvatamine on muudetud justkui vastikuks ja mittevajalikuks sunnitööks, millest kindlasti naiseks sirgudes kaarega mööda peaks käima! Paraku on aga just seesuguste lastete ja vaid ääretu enesekesksuse kaudu õnneelude kuvandite loomine, otsene selgalöök eesluse ja siinse aariarahva edasikestmisele üldse.

 Vaid siis, kui Me suudame taas Meid suurel määral hävitavatest ning Meie tervist juba kõvasti ärasanditanud linnapõrgutest maale tagasi kolida ja peredes taas lastekasvatamise rõõmud ausse tõsta ning lastekasvatamist ka riiklikul tasemel väga jõuliselt toetama hakata, suudame Me Eestimaa ja oma lapsed ning lapselapsed Euroopasse juba sisseimbunud wahhabiitlikust ning äärmususulahku kuuluvate islamistide poolt läbiviidavast ning kogu Euroopat ja Eestit islamiseeruvast katkust päästa..

Juba teist tosinat aastat käib selgeltnähtav ning aina enam, ägenev sõda Meie juurte vastu, kuid paraku ei ole mitte ükski erakond Eestis tegelikkuses huvitatud maaelu taastamisest ja kolme ning enamalasteliste perede külluslikust toetamisest. Just seetõttu et kaitsa eestlust, eesti kestmajäämist ning Meie maa Meie jalge alla allesjäämist, Meie puhta joogivee edasivoolamist ning kogu Meie kodumaa kekskkonna eest seismist, et takistada väissuurettevõttetel Meie maapõue segituhnimist ja seetõttu ka olulise osa Meie põhjavee ärasaastamisest, lõimegi Me aina enam arukate Inimeste poolehoidu võitva Ellujäämisliikumise, mis kasvab peagi välja uueks Eestit päästvaks tõeliseks Eesti rahva omaks erakonnaks - Eesti Ökoerakonnaks.

Meie eesti rahvas toome elu taas tagasi Meie loomulike juurte juurde, keelustame Eestimaa mistahes mürkidega mürgitamise ning kehtestame kõikidele mürke sisaldavatele toodetele märkimisväärse MÜRGIMAKSU ja loome vaid sel moel ainsa võimaluse üldse Meie rahva tervise taastamiseks ja kaitsmiseks ning praegust asjade kulgu vaadeldes
üldse Meie edaspidiseks ellujäämiseks.
Meil pole enam palju aega, sest vaid üks Inimpõlv otsustab kogu Meie edasise saatuse ja Me kas loome ise enda edasikestva tulevikku ja jääme rahvana ning aariarassina siin edasi kestma või loovutame oma esivanemate maad kas araablastest barbaritele või veelgi enam juudaste poolt juhitavatele korporatiivsetele huvidele, Meid tegelikkuses vaikselt ärahävitavale ülemaailmsele satanistlikule maffiale.

Kui Te olete arukad ning hoolivad, kui Teil on veel säilinud tegelikkustaju, kui tahate näha enda lapsi ning lapselapsi vabade, tervete ja õnnelikena, siis on Teil eesti rahvas vaid üks võimalus, ühineda Meiega, koonduda otsustavaks ellujäämiskogukonnaks, sest vaid üheskoos, tõimuvast täeielikult teadlikena, oleme Ma tugevad ning suudame oma isamaa eest seista, võiduka ning Meile taas edasikestvat tulevikku tagava lõpuni seista:
https://www.facebook.com/groups/1555565104765477/?fref=ts

4 kommentaari:

Anonüümne 3. aprill 2016, kell 16:59  

tore küll, aga loo autori naine kasvatab nende last üksi ja härra on suht kõrges vanuses juba, võiks eeskuju näidata. alles siis kirus ja mõnitas luksklassi autode omajaid. seejärel kingiti talel kroallivee müümise eest mersu ja siis polnud mehel häbi iseenda sõnade vastu elada, võttis mersu vastu nagu see oleks tasu välja teenitud töö eest. kuid mis vahe on selles, kas teeb kingi mõni teine (ehk firma , kelle tooteid agresiivselt reklaamid) või teed kingi endale ise (mõni ärimees)

Anonüümne 3. aprill 2016, kell 22:38  

Mul ei ole facebooki ja ma ei tee ka seda mitte kunagi, kas ma pean olema kohustatud seda saasta kasutama, et lugeda teatud infot? Ma olen alla 30 vana, ja näen, mida see teeb minust paar generatsiooni noortematega. Ärge unustage oma lapsi tahvlitesse ja telefonidesse, käige looduses rohkem koos, armastage üksteist, küll siis tekib ka kodumaa armastus. Kõik saab alguse kodudest!

Ivo Õunpuu 3. aprill 2016, kell 22:42  

Vaadake, mõistlike inimeste keskel kehtib põhimõte, et sõnumi või idee sisuline väärtus ei sõltu üldjuhul selle esitaja isiku (väidetavatest või tõelistest) pattudest või pahedest.

Anonüümne 5. aprill 2016, kell 12:15  

Tegelikult on kurb, et info saamiseks peab facebook olema. Facebook otsekui sunnitakse inimestele peale. Varem olid foorumid (ka suletud) ja infoportaalid, blogid. Nüüd on kõik see kolinud facebooki. Järele mõeldes ei muutu tavainimese jaoks midagi paremaks, pigem halvemaks, sest inimest on nüüd ja tulevikus palju kergem igasuguste kommunistide jmt poolt taga kiusata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP