RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. aprill 2016

Kalle Mälbergi kolumn: Napoleon on surnud… kes on paremuselt järgmine?

See Lennarti vaimukas repliik kõlas läinud sajandil, kui poliitikud kisasid, et meil siin omal ju polkovnikuid polgu jagu – milleks tuua kaitseväge juhatama mingi kolonel Einselni Ameerikast?
 Einselniga läks nagu läks, teine ameeriklane – too presidendikspoogitu THI osutus suvaliseks (T)arbija(H)inna(I)ndeksiks, kes vahetas naisi ning manitses meid saama kellegi teise sarnaseks –  kes me EI OLE.

Olles sovjetilaagri lõbusaimas barakis nimega ENSV küllalt ümberkasvatamist kogenud, jäime me jonnakalt vakka, ei kavatse tänagi alluda peavoolust laskuvale propagandale – miks me peaksime?
Ent uusreaalsusi tootval poliitkorrektsusel on head relvad. Uudistepildujal on rauad tulised, Vägi Valdur paiskab aina uusi surmasaanuid ja õnnetusi ning ekraanidel huugavad poliittegelased, kes teavad Kõike Eimillestki. Mõlemad erameediad – Ekspress Grupp ja Eesti Meedia, keskmise reklaamiandja rõõmuks ja kassitoidu müümiseks.

Rahvusringhääling zombistab „Foorumi“ saadet teha, ketrab  võõraid pooltõdesid ja käsib olla kuulekas.  Avatud Eesti Fond andis äsja „Postimehele“ Koosmeele Auhinna – kas teate mille eest? Selle eest et nad panid kinni anonüümsed kommentaarid!
Poliitkorrektne eneseköndistus jõudis äsja Pareki, Nikluse, Tarto ja Ahoneni kongidesse. Kui kagebiidid ei saanud teistimõtlejatest jagu, siis moodsa kunsti pähe sisetoodud pedenäitus jõudis Okupatsioonide Muuseumi keldrisse (esialgu!) võimsa kultuurinuukse saatel. Kui keegi veel tahab mäletada küüditamist ja loomavaguneid, siis uues Vabamus  peab hõiskama „euroopalikke väärtusi“, mis ei ole mitte esivanemate hiiekultus, kreeka kultuur, rooma õigus ja kristlik eetika, vaid mingi tolerastia ja sarisallivus. Sest moslemite kättemaksuretk kõigi pommitamiste ja koloniseerimiste eest on hea ja olgu armastatud palavalt. Et Molenbeeki 22 mošeest ainult 5 saavad aru kohalikust keelest ning Brüsseli lennujaama plastikust ripplagi haavas rohkem inimesi kui džihadisti pomm ise, ei kutsu asju armastavaid eurooplasi enesekehtestavale inimarmastusele. Täna veel mitte, kuid homme leiab vana ja väsinud pruut Europe, keda Zeus enam ei taha, oma krohvitud näol istuva turbani. 

Austraalias keelati ära ooper „Carmeni“ etendamine, sest mustlastüdruk Carmen nimelt töötas ju tubakavabrikus ja keerutas reite vahel mõnusaid sigareid. Austraalia tervise edendajad andsid 400.000 dollarit sponsorraha ja ooper kadus kui suitsetamist propageeriv jäledus. Austraalia peaminister Tony Abbot ütles selle peale, et nüüd olema jõudnud küll „ titehoidjate riiki“, kus varsti keelatakse ka „Macbeth“ ja „Hamlet“, sest seal ju tapetakse ja mürgitatakse.
Kui Eestis toimus meie lähimate sõprade – sigade! – Himmleri retseptiga massgaasitamine ning jõhker aukuajamine, siis loomakaitsjad istusid vakka nagu kuldid rukkis.
Haridusametnikud aga leiutasid  maakoolide hävitamise suitsukatteks välja „issand kui õudse“  koolikiusamise pseudoprobleemi ja asusid võitlema nii, et kivi ei jääks kivi peale. Kohe, oodake vaid, hüppab välja „palgaline sõbranna“ Helen Sildna ja valab teid üle vinguva eurodiibiga, kleepnaeratus huulil. Luitunud sallitallaja hipster – agnostik käsib kõrgil ja käskival toonil laadida alla õnnetoov amulett  –  muidugi on see start-upi küpsetatud äpp, mitte vanaema leib, mis mäletamatuist aegadest aina „jahtub oodates meid“. Või õigemini, Teid, seal Lõuna-Talsingi kõrrepõllu küprokkuutides. Kuni Te sääsekurnamisega ühele poole olete saanud…. Genitaalelevantsus ruulib seni ja on suurem kui Elu Ise.
On veel värskeid ideid seltsimehed- härrased ja täiesti tasuta!

Keelata tuleks Joosep Tootsi punane maakera kui stalinlik-putinistliku impeeriumi sümbol. Kõrboja peremees ei tohi enam ebaseaduslikult lõhkeaineid käidelda, Buratino puunina on nõuetekohaselt immutamata, Kunskmoori pole ületundide eest käibemaksuga maksutatud.
Ja olge väga ettevaatlikud kliendi tugeva käesurve korral! Võib-olla tahab ta rääkida prokuröriga karistusseadustiku paragrahvist teie kehalise väärkohtlemise asjus! Kõik pole veel kadunud!
Märt Treier laskis reedel Vikerraadios laulda kümnel väikesel neegril ning Peeter Helme rääkis väärtustest, mil võiks olla tulevikku, kui suudame mäletada minevikku. Priit Ennet teatas, et Jaapani teadlased on uurinud 15 000 aastat vanu skelette ning leidnud, et vägivaldse surma hulk nendes oli väga väike .
Poleks  loomupärase anarhismi isa vürst Kropotkin mitte bolševike armust 1920. aastal Venemaal nälga surnud võidutseks meie meeltes võib-olla euroopalik koosmeel, mitte nutt ja hala ning hilinenud, võlts patukahetsus.

Dixi! Ceterum censeo!  kui euroopalikus kultuurkõnes lõpetada.
Napoleon ju ühendas Euroopa, omamoodi.

Allikas: http://uueduudised.ee/kalle-malbergi-kolumn-napoleon-on-surnudkes-on-paremuselt-jargmine/

1 kommentaari:

Anonüümne 1. mai 2016, kell 07:45  

Muidu norma jutt ainult ei saanud aru, mis pistmist oli Himmleril gaasiretseptiga?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP