RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. aprill 2016

Leo Kunnas - Eesti riigikaitse nõrgad kohad ja nende ületamise võimalused


Published on Apr 14, 2016
Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) korraldas kolmapäeval 16.04.2016 Riigikogu konverentsisaalis julgeolekuteemalise arutelu, kus reservkolonelleitnant Leo Kunnas esines ettekandega "Eesti riigikaitse nõrgad kohad ja nende ületamise võimalused".

2 kommentaari:

maks 19. aprill 2016, kell 10:46  

Leo Kunnas on küll suur Eesti patrioot
ja sõjaline asjatundja kuid tema poliitiline platvorm on üsna ekslik mis lähtub uskumusest , et Venemaa soovib kindlasti Eestit sõjaliselt vallutada. Venemaa EI taha näha oma piiril näha US sõjabaase nagu USA et taha näha Vene sõjabaase Kuubal. Konflikti korral annab Vene võimsad löögid just US baaside kui radarite pihta ja neid ei huvita üldse Eesti kaitsevägi. Mingeid 1944a või Iraagi mudelit Eestis ei tule , ei tule ka ühtegi vene taknki Eesti pinnale. Õhulöökidega muutub Eesti kui Süüria vt Aleppo. Ei aita Kunnast ka 500 Leopard 2 eestlaste käes. Löögid tulevad kosmosest Glonassilt juhituna sadade rakettidega mis tabavad 1,5 m täpsusega. Eesti peab sõjast hoiduma! Sõda Venega on eestlaste lõpp igaveseks.

Anonüümne 19. aprill 2016, kell 17:07  

Ka siinsed rikkurid, kes on end ka võimule upitanud, ei soovi sõda, sest siis hävib ka nende kokkukraabitud vara -v.a.pangaarved. Sestap ehk likvideeritigi piiriväed ja ostetakse vanarauda-sõjatehnikat.Hoitakse elus vaid väikest löögiüksust. Vene-hüsteeria on silmakirjalikult sätitud poliit-propaganda veoki ette. Käib hämamine ja valetamine -rahvas ei saagi siis aru, kust tuuled puhuvad.Ka lihtne eestlane ei soovi sõdides seda inimvaenulikku monstrumit elus hoida, mis võtab õiguse kohtu loata siseneda eravaldustesse, trahvida rahva poolt heaks kiitmata seadusi-eeskirju jõuga pähe määrides.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP