RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 10. aprill 2016

MATTI ILVES: SAABUVAD PANKURITE KULDAJAD

Ei ole enam mingit kahtlust, et pankurid on haaranud enda kätte poliitilise võimu ja juhivad tegelikult majandust ning neile on tulemas tõelised kuldajad. Sellest võisid nad varem vaid unistada, kuid nüüd muutunub see tegelikuseks. Saabunud on kapitalismi asemele tõeline "moodne" finantskapitalism, sellele panid juba aluse XVII sajandi keskpaigast alates Inglismaale välja rännanud poola juudid, kuid allas nüüd on muutununud see üleüldiselt valitsevaks.

"Ärileht.ee" kirjutab artiklis "Uus ajastu: ettevõtted peavad hakkama raha pangas hoiustamisele peale maksma", SIIN: "SEB Balti divisjoni korporatiivpanganduse juhi Riho Undi sõnul kaalub pank plaani kehtestada suurte ja keskmiste ettevõtete hoiustele negatiivne intress." Asi on selles, et  Euroopa Keskpank kehtestas juba negatiivse intressimäära.
Hoiusete eest maksmist pangale on arutatud ka inimeste hoiuste puhul ja ega see ei jää tulemata.

Nüüd kujuneb kummaline olukord: ettevõtted ja tulevikus inimesed kes annavad enda raha pankade käsutusse (varsti muutub ka see sunduslikuks), et nad saaksid sellega spekuleerida, riskida ning teenida omakorda väljalaenamiselt kasumit. Inimesed selle asemel, et teenida hoiustelt ka väikest tulu peavad pankadele hoopis peale maksma!

See on pankurite juba teine ülisuur võit Euroopa Liidus. Esimene oli teatavasti ESM, sellega kindlustasid nad enda ülikasumeid taotlevatast laenuriskidest tingitud halbade laenude kustutamise ELi osariikide rahadega ja välistasid igasugused riskid.

Sellest seadusevastasest, liidu rahvaid orjastavast tehingust vaadake järgnevast huvitavast, kõrgkooli õppejõu Paul Tammerti videost: P.S. Nüüd veel seoses hiljutiste Panama paberite leketega, mis heitsid Skandinaavia pankadest seniajani suurimat varju Nordeale, lisaks on veel Rootsi finantsinspektsioon alustanud ka SEB ja Swedbanki tegevuse uurimist. Ikka ei saa pankurid ausalt tegutseda!

1 kommentaari:

Anonüümne 10. aprill 2016, kell 16:27  

Mis viga on olla erafirma omanik ja tavariisikot kandev ärimees, luua krediidifirma ning ülla-ülla, saada rahvusvaheline tõetus kasumi teenimiseks ning meeletud garantiid edu tagamisel. Veelgi mõnusam on, et suvalise riigi erafirma omanik saab välisriikide maksumaksjate taskust väga suure hulga raha, ilma et peaks normaalse äririisiko riske kandma. Kulminatsiooniks tehakse rahaülekanded moodustise poolt, mida ei tohi aus ja sõltumatu audiitor isegi auditeerida, töötajad on ülemaailmse immuunsusega ehk paremini kaitstud kui diplomaadid, kõik ülekanded ja nende sisu on salajane.

Eesti saaks maailma esimese 2-3 rikkaima hulka, kui me kõik saaksime asutada osaühinguid ning kuskil välismaal paiknev eraõiguslik, kuid lausa despootliku jõuga grupikene ESM saadab kaugete riikide maksumaksjate raha otse meie taskusse. Ilma et keegi saaks kontrollida, uurida rahade liikumisi. Kui raha ei saadeta, tehakse miljarditrahvid. Süsteem on julmem igasugusest organiseeritud kuritegevusest, mis me sellest järeldame?

Kõik, kes hääletasid ESMi poolt, hääletasid hoopis selle poolt, et meilt saadakse võtta viimasedki rahad trahvide ähvardusel ning et me ei saaks iial kontrollida, kas ja kuhu meie raha tegelikult liikus. Võibolla rahastatakse terroriste, me ei saa seda kontrollida. Me ei saa kontrollida, mida meie rahaga tehakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP