RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 14. märts 2019

EKRE võimul… kas algab lumehelbekeste massiemigratsioon ja akendest väljaviskumine?

Kartellipoliitikud on EKRE võimulepääsust kujundanud just sellise pildi – tegelikult on tegu HÖFF-i reklaamivõttega.

Praegu meedias toimuvat jälgides tundub ka Eesti ühiskond juba sedavõrd tõsise vasakliberaalse ajupesu saanud olevat, et see on inimestest kergelthaavatavad suitsiidsed lumehelbekesed vorminud.

Ma ei imesta, kui paljud vasakpoolselt meelestatud maailmakodanikud ajavad uut elukohta otsides kaardil sõrmega järge ning näevad EKRE võimuletulekus tõsimeeli teatrite ja meediaväljaannete sulgemist, geide kappisurumist ja välismaalaste väljasaatmist. Kas tõesti on inimestest nii lihtne mõtlemisvõimetuid roboteid vormida, kes usuvad ka kõige mõttetumaid õudusjutte?
Tegelikult algas selline ajupesu juba ammu – siis kui EKRE poliitikute kasutatud kõnekäänd kohtunike peade veeremisest, mis reaalses kõnepruugis tähendab vaid ebakompetentsete ja korrumpeerunud kohtunike ametist vabastamist, muudeti kartellipoliitikute poolt otseseks ähvarduseks või hoiatuseks, et tulevadki kohtumajadesse mingid tüübid ja nüsivad talaaris inimeste kõrid läbi.
Ja pange tähele – seda tehti teadlikult, et jätta mulje veristamiskavatsustest. Seda korrati aina uuesti ja uuesti kõige kõrgemate võimupoliitikute poolt üle, kuni see kinnistuski paljudes peades reaalse ohuna. Tagajärgi nüüd näemegi – paljud vasakliberaalse mõtteviisiga inimesed värisevadki hirmust, et algab sama, mis 1933. aastal Saksamaal.

Üks amatöörpoliitik tänas ju pärast rändepaktivastast meeleavaldust Toompeal Tarandit isiklikult, väites meedias, et mis oleks saanud siis, kui see “märatsev mass” oleks ülaltlinnast alla valgunud ja all-linna põlema süüdanud – ja sellise hirmutamise tagajärgi näemegi täna lumehelveste hüsteeriana.
Praegu toimuv on otsene kartellipoliitikute vihaõhutuse ja hirmutuskampaaniate tulemus – kuigi EKRE sai täiesti demokraatlikult suuruselt kolmanda esindatuse ja kõik Eesti poliitikas toimuv on kulgenud demokraatia reeglite järgi. Rahvuskonservatiividest taheti lihtsalt kujundada koletised ja vähemalt vasakpoolsete silmis ongi zombid tänavatele ilmumas.

Tegelikult ei muutu kohe mitte kui midagi hullemaks ka siis, kui EKRE võimule saab. Päike tõuseb endiselt, giljotiine saab näha vaid muuseumis, ajalehed käivad, teatrid töötavad, geid võivad rahulikult edasi elada ning asjalikud, Eesti jaoks väärtusi loovad ja seaduslikult siin viibivad välismaalased jäävad endiselt meie sõpradeks. EKRE toob kaasa palju muutusi, aga need toimuvad üldinimlikes ja seaduslikes raamides ning mõistagi ennekõike eestlaste püsimajäämist silmas pidades.
Hüsteeria vallandajate eesmärgiks oli demoniseerida ainus jõud, kes seisab suveräänse rahvusriigi ja eestluse eest – deemonit hakkasidki nägema need, kelle meeldiks pigem üleilmastumine ja kultuuride segunemine.

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/repliik/ekre-voimul-kas-algab-lumehelbekeste-massiemigratsioon-ja-akendest-valjaviskumine/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP