RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. märts 2019

ERR on palgal tegelased, kes ei saa aru, mida kirjutavad ja räägivad

ERR paistab olema palgale võetud tegelased, kes ei saa aru üldse, mida nad kirjutavad ja räägivad.

ERR-i kodulehele ilmus 4. märtsil artikkel: "Narvas häältelugemisel tehtud viga kelleltki mandaati ei võtnud"


Sellest võis lugeda: "Kuna hääletanute arv umbes 1500 võrra kahaneb, siis kahaneb ka otsemandaadi (saamiseks vajalike häälte) arv. See tähendab, et keegi võib saada omale otsemandaadi ja keegi võib kaotada," selgitas Liimets." 
Enne seda on lõik: "Häälte teistkordse ülelugemisega tõusis valimistel osalusprotsenti 63,7 peale."  Ei ole seletust sellele, kuidas võis osalusprotsent Narvas "teistkordsel ülelugemisel" kasvada, kui hääletanute arv kahanes 1500 võrra.

4. märtsi kl 18.00 suulises raadioeetris kirjeldati värvikalt (kirjeldaja arvates vist humoorikalt) Meelis Kaldalu väljaviskamist valimisjaoskonnast Tartu kaubamajas. Turvamees olevat ta "kogemata" sisse lasknud.  Meelis Kaldalu seletuse järgi soovis ta osaleda vaatlejana häälte lugemise juures, kuid tema sisenemisel lugemine katkestati ja kutsuti politsei. Kuna Meelis Kaldalu seletas ja nõudis oma kodanikuõigust olla vaatleja, algas ärritatud vestlus telefonidega häältelugejate ja kellegi vahel. Selleks ajaks kästi tal seina ääres toolil istuda, kust midagi ei näinud. Varsti kostus ruumis pidevat millegi tembeldamist (vähemalt mitukümmend lööki). Kui Meelis Kaldalu soovis minna vaatama, mida seal tembeldatakse, sest valimised olid lõppenud tund aega tagasi, siis väidetav politsei kõrvaldas ta jõuga ruumist. Politsei oli musta riietatud, puudusid eraldusmärgid ja nad keeldusid avaldamast oma nimesid. Nimede asemel ütlesid numbrid 6, 27 ja 12. 

Matti Ilvese blogile 
Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP