RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. märts 2019

MATTI ILVES: ROOTSI MINISTR VÕRDLES UNGARI PEREDE ABISTAMISE MEETMEID NATSISMIGA

Vaat see oli tõsti nüüd pauk. Rootsi sotsiaalminister Annika Strandhall ütles, Ungari poliitika on murettekitav ja sarnaneb juba Saksamaa poliitikaga 1930. aastatel.
Ta kritiseeris Ungari peaminister Orban´it, kes soovib rohkem ungri beebide sünde. See poliitika pidi olema parempoolne ja populistlik, mis püüab varjata naiste tõelist sõltumatust ja aheldada nad laste külge, sest naised ei ole seda ära teeninud.

Ungari välisminuster Péter Szijjártó reageeris sellele nii: "Vastupidiselt Ungarile kulutab Rootsi raha sisserändajatele ja mitte rahvuselt rootlaste perede peale."

Meil Eestis paistab olema ka täiesti ükskõik, kas meile sünnivad hilisimmigratide lapsed või rahvuselt eestlaste lapsed.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2019/02/swedens-minister-compared-hungarys-new-family-assistance-measures-to-nazism/

4 kommentaari:

Lesko 8. märts 2019, kell 13:33  

Rootsi suunalt pole ammu ammu enam midagi tervet kuulda olnud. Ei maksa üldse neid tähele enam panna. Las tapavad ennast ja oma kultuuri. Saavad laiskleva ja logeleva rahva keda poputada

Unknown 8. märts 2019, kell 16:02  

Mitte rahva vaid härrasrahva ...

eestlane 9. märts 2019, kell 00:48  

Juudid kardavad kohut ja kättemaksu enda poolt teostatud genotsiidis Venemaa ja Ida-Euroopa valge rahvuse vastu. Venelaste silmad ka avanevad, olid ju nemadki juutide poolt korraldatud genotsiidi üks suuremaid ohvreid.
GULAG oli juutide rajatud ning valitsetud organisatsioon. NSVL Paranduslike Töölaagrite Peavalitsuse (GULAG) juhtkond koosnes 1936. aastal üheksast inimesest (Berman, Firin, Kogan, Finkelštein, Pogrebinski, Sabo, Bolin, Serpuhovski, Mezner), kes kõik eranditult olid juudi rahvusest – seega oli kogu hiiglaslik GULAG ainult juutide juhtida.

Kommunistlik terror ja juudid venemaal
Miks ei saa olla kommunism võrdne holokaustiga.
Aprillis 1918 kirjutas Lenin artiklis „Nõukogude võimu järjekordsed ülesanded“: „Meie reziim on liiga leebe!“
Lenini meelest venelane ei kõlvanutki terrorit teostama, olevat liialt heatahtlik.Ta eelistas juute.Mõistagi ühinesid temaga üksnes kõige kõlvatumad, raevukamad ja fanaatilisemad juudid.Asjaolust, et Lenini meelest olid juudid „revolutsioonilises võitluses“ tunduvalt tõhusamad, tegi Stalin riikliku saladuse, kuigi Maria Uljanova oli mõni aasta pärast Lenini surma tahtnud selle avalikustada.Lenini õde oli arvanud, et see võinuks kasu tuua võitluses antisemitismi vastu.(„Dagens Nyheter“ 15. Veebruar 1995.) Tšekaa aseesimees Martõn Lacis (õieti Sudrabs) kirjutas oma raamatus „Tšekaa võitlus kontrrevolutsiooni vastu“(Moskva, 1921, lk 8): „Meie, israeliidid, peame tulevikuühiskonna rajama lakkamatule hirmule.“
Leninil oli juba 1918. Aastal õnnestunud kommunismi poole võita 1 400 000 juuti, kellest enamik töötas tšekaas.Neile oli antud vaba voli.Hiljem kirjutas Lenin“Need juudi elemendid mobiliseeriti sabotööride vastu.Nõnda õnnestus neil revolutsioon kriitilisest seisust päästa.“(Todor Ditšev, „Jube konspiratsioon“. Moskva, 1994. Lk 40-41)
Nõukogude võim kuulus niisiis juutidele.Kui kord Leninile teatati, et ühes komisjonis pole ühtegi juuti ärritus ta:“ Mitte ühtki juuti? See ei kõlba kuhugi!“(Platnov, „Vene rahva ajalugu XX sajandil“, I osa, Moskva, 1997. Lk. 519).
Juhtiva Nõukogude funktsionääri Lazar Kaganovitši väitel nõudnud Lenin, et igas nõukogude asutuses oleks vähemalt üks ülema asetäitja juut, kui pole võimalik juuti ülemaks määrata.)Tšujev, „ Nõnda kõneles Kaganovitš“.Moskva, 1992.lk.100.)

26 juulil 1918 andis Lenin korralduse laiendada „revolutsioonilist terrorit“.Tema arvates oli revolutsioon ilma mahalaskmiseta mõeldamatu.Vastupropaganda tegijad tuli hukata.Trotski tunnistuse järgi olevat Lenin juulis 1918. oma kümme korda päevas hüüatanud:“Kas see on siis diktatuur? See on ju mannapuder!“

eestlane 9. märts 2019, kell 00:49  

Ka Lev Trotski võitluskaaslane Clara Sheridan kirjutas:
„Kommunistlikud juhid on juudid, kes valitsevad Venemaad täielikult. Neid leidub igas linnas, igas valitsusasutuses, kontoris ja ajalehetoimetuses. Venelasi minema ajades on nad vastutavad antisemiitlike meeleolude süvenemise eest.”

Samuti on kinnitanud Israelis elav juudi ajakirjanik Israel Shamir, et Nõukogude Venemaal valitses juudi diktatuur. Ja Lenin oli sunnitud 1919. aastal selgitama, et juudid ei ole töölisklassi vaenlased, vaid nad on sotsialismi võitluses meie seltsimehed…

Tegelikult olid vene juudi äärmuslased ja nende kaasajooksikud vaid rahvusvaheliste pankurite tööriistad. Viimased tegutsesid eesmärgil, et saada oma kätte Venemaa tohutud rikkused.

Pankur Jakob Schiff andis Lev Trotskile enamlaste võimuletuleku organiseerimiseks 20 miljonit dollarit. See annetus tasus end kuhjaga ära. Ajaloolane Gary Allen on ajaloomaterjale uurides tõestanud, et aastatel 1918-1922 kanti Venemaalt USA pankurite arvele 600 miljonit kuldrubla.

Pankur Kuhn, Loeb & Co teenis enamlaste poolt riisutud varanduste pealt 102 290 000 dollarit. Ajaloolase Dmitri Volkonogovi poolt NKVD arhiivis saadud andmetel oli ainuüksi enamlaste poolt omastatud tsaari varanduse väärtuseks 475 miljonit kuldrubla, millele lisandusid veel kroonijuveelid seitsme miljoni väärtuses.

Lenin ja tema kaasroimarite poolt valla päästetud terrori käigus hukati eelkõige aktiivsemaid, iseseisvalt mõtlevaid inimesi. Nii andis Lenin käsu võtta mitmes linnas kinni ja lasta maha gümnaasiumide õpilasi. Ja tšekistid võtsid kinni kõik vormimütse kandvad noorukid. Nad hukati põhjusel, et Lenin pidas tulevasi vene intellektuaale nõukogude korrale ohtlikuks. Vene haritlaste koha ühiskonnas võtsid endale juudid.

Lääne-Euroopa ajaloouurijate arvates olid juudikommunistlikud repressiivorganid Teise maailmasõja eelõhtuks mõrvanud üle 30 miljoni nõukogude elaniku. See hävitatud kuuendik Venemaa elanikest oli vene intelligents – vene rahva haritum ning võimekam osa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP