RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 9. märts 2019

Odavat Ukrainat kolitakse Eestisse ümber – nende jaoks hakkab tööle koguni rongiliin

Kihutab, kihutab, rongike sinine, võõrtöölistega, Balti jaamasse…

Kartellierakonnad on kogu ühiskonna juba ümber seadistanud eestluse hävitamisele ja rahvastiku väljavahetamisele, mida kinnitab ka üks majandusuudis.
Nimelt kirjutab Postimehe Tarbija24: Eesti Raudtee peab Lätiga tingimuste täpsustamiseks läbirääkimisi Tallinna-Kiievi rongiliini avamiseks, mis võidakse avada suve lõpus.
Muidugi arutletakse loos pikalt selle üle, kas reisijaid ikka jagub ja et liini avamist arutatakse läbi ka Lõuna-Eesti omavalitsustega, aga ilmselge on ju asja teine külg – ukraina võõrtöölised saavad ühe laksuga oma pealinnast Eestisse, kusjuures meie lõunapiiril puudub igasugune kontroll. Viisavabaduse tõttu ei tule ju mingit taustakontrolli ka Läti-Valgevene piiril.
Eesti võimulolijad on oma valetamistega juba usalduskvoodi nii ära nullinud, et uue raudteeliini käivitamist võõrtööjõu sisseveoks võib täiesti kindlalt uskuda. Koos ukrainlastega tulevad ka venestumine ja Ida-Ukraina pinged siia.

Neljas maa, kust Ukraina, Venemaa ja Valgevene järel võõrtöölised mullu Eestisse tulid, on Moldova. Ka sealse rahva jaoks läheb reisimine lihtsamaks. Kui mullu saime 22 000 võõrast, siis tänavu ilmselt lüüakse rekordeid ja töökeskkond muutub veelgi venekeelsemaks – see keel ju ühendab tulijad ja Eesti “ärimehi”!

Ikka ja jälle tekib küsimus – miks võimu ja raha juures olijad oma eesti rahvast nii väga vihkavad, et jätkavad seda, mis Nõukogude Liidul pooleli jäi? Puhtalt kaheldava jõukuse pärast?

Allikas: tarbija24

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/odavat-ukrainat-kolitakse-eestisse-umber-nende-jaoks-hakkab-toole-koguni-rongiliin/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP