RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. detsember 2013

Alar Tamming: Carl Jungi raamatu esitlus

Millest koosneb inimene? Milline on meie isiksuse struktuur? Kuhu meil on võimalik areneda? Mis on individuatsioon? Need on teemad millega tegeles CARL GUSTAV JUNG üle 60 aasta ja jõudis ka paljude vastusteni.
Kui need teemad ka Sulle huvi pakuvad siis oled oodatud sellel reedel

13.12 kell 16.00-18.00 toimuvale Murray Steini raamatu
 “Jungi hingeatlas”

esitlusele http://www.transpersonaalne.ee/murray-stein-jungi-hingeatlas.html , mis toimub Nordic hotell Forumi konverentsikeskuses saalis “Sirius” aadressiga Viru väljak 3http://www.nordichotels.eu/et/asukoht
See raamat on suurepärane kokkuvõte Carl Jungi töödest ja annab selge ülevaate isiksuse struktuurist ja struktuuri elementide omavahelisest dünaamikast.
Raamatu tutvustusel peab Transpersonaalse Psühholoogia Assotsiatsiooni asepresident Alar Tamming lühiloengu Jungi teooria alustest ja seejärel toimub arutelu koos Fred Jüssiga, kuidas selline geniaalne mõtleja ja inimeste tundja nagu Carl Jung on andnud vastuseid elu asetatud küsimustele, mida kuskilt mujalt pole olnud leida.
Üritus toimub TASUTA. Vajalik eelnev registreerimine meili aadressile transpersonaalne@gmail.com hiljemalt neljapäev 12.12 kell 15.00.
Samuti saab raamatu tutvustusel osta nii “Jungi hingeatlast” hinnaga 17 eurot, s.t.  ilma poe juurdehindluseta, kui ka kõiki teisi ESTRA poolt välja antud raamatuid.http://www.transpersonaalne.ee/transpersonaalse-psuumlhholoogia-varamu.html
Kui Sul on ka laia silmaringiga sõpru siis kutsu nemad kaasa.
Kohtumiseni reedel.

Eesti Transpersonaalse Assotsiatsiooni asepresident

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP